Stuwadoorsbedrijf van Overdijk heeft nieuw bedrijfspand

Foto: Heusden.Nieuws

Remko van Overdijk (43) is helemaal in zijn nopjes met zijn nieuwe pand aan de Industriestraat 5a in Vlijmen. Een droom is uitgekomen voor de gedreven ondernemer, die inmiddels een begrip is geworden in de stuwadoorswereld.

Door keihard te werken heeft Remko van Overdijk  sinds kort zijn eigen pand. Daardoor kan hij zijn klanten nog meer en beter van dienst te zijn. Inmiddels werkt Remko samen met grote bedrijven zoals Kwantum, Bakker Logistiek en Vida XL. Ruim twaalf jaar geleden begonnen als eenmanszaakje, anno 2019 is Stuwadoorsbedrijf van Overdijk uitgegroeid tot twintig  personeelsleden. Allemaal te danken door de focus leggen op één ding: altijd goede kwaliteit leveren aan de klant.

“Kwaliteit en correctheid staan bij ons op de eerste plaats en om de klus zo goed mogelijk te volbrengen,” vertelt de enthousiaste  ondernemer. “Door de jarenlange ervaring  kan ik snel inschatten wat er bij een klus komt kijken met bijbehorende. Snel schakelen dus. Klanten waarderen dat enorm.”

Remko van Overdijk ziet de toekomst positief tegemoet. “We gaan met onze strategie op dezelfde voet door. Wie weet groeien we dan nog meer door met ons bedrijf.”

De diensten van Stuwadoorsbedrijf van Overdijk:
Laden en Lossen
Logistiek
Overstapelen

Personeel gevraagd.
Stuwadoorsbedrijf kan altijd personeel zoals stuwadoors als heftruckchauffeurs.
Interesse? Neem gerust contact op.

Meer informatie
Remko van Overdijk
Industriestraat 5a
5251 KH Vlijmen
Tel. 06-48105608
[email protected]
www.stuwadoorbedrijf.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties