Traditionele Thaise massages bij Chanok Massage Vught

Foto: Chanok Massage Vught

Vanaf september dit jaar heeft Waan Sirawat (50)  zich met haar bedrijf Chanok Massage aan de Industrieweg in Vught gevestigd. Bij Chanok Massage kun je terecht voor de traditionele Thaise massages.

De massagesalon is makkelijk bereikbaar, u kunt er gratis  parkeren.  De salon bestaat uit een ruime ontvangstkamer en een sfeervolle behandelkamer met twee op verhogingen geplaatste massagetafels. “Samen met mijn collega Ta verzorg ik verschillende behandelingen zoals traditionele Thaise massages, Thaise oliemassages, nek-schouder- en hoofdmassage. En spieren laten we ontspannen met een sportmassagebehandeling”, zegt Waan, die haar diploma’s in Thailand heeft behaald. “De bezoekers zijn tevreden over de behandelingen, want we merken nu al dat  80% van de klanten bij ons terugkomt.”

U kunt bij Waan en Ta terecht voor stress- en spierklachten. Of gewoon voor een fijne ontspannende massage. Komt u gewoon eens langs dan kunt u zelf ervaren wat zij bedoelen. Geef wel even aan als u bepaalde pijnklachten heeft,  dan kan bij de behandeling  daar extra aandacht aan worden besteed.

Voor erotiek bent u aan het verkeerde adres: Chanok Massage geeft alleen professionele massages.

Actie
Klanten krijgen een stempelkaart.  Hebt u een volle kaart van tien stempels, dan krijgt u een gratis massage van een uur.

Bij voorkeur zijn de behandelingen (https://www.chanokmassagevught.com/behandelingen) op afspraak. Zowel Waan als Ta is op werkdagen aanwezig van 11.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag sluit de salon om 18.00 uur.

Gegevens:
Chanok Massage Vught
Industrieweg 12
5262 GJ Vught
Tel. 06-35316965
www.chanokmassagevught.com

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties