Het was genieten bij de Sponsorloop voor Serious Request

Het was erg tof de sponsorloop door de leerlingen van De Vlechter in Sint Janshof/de Hop en iedereen heeft er volop van genoten. De organisatie was in handen van Stichting De Schroef en Ad Hartjes was van de partij namens Heusden.Nieuws

Nadat alle leerlingen vanaf 10.00 uur woensdagmorgen binnen waren, was er eerst een warming up verzorgd door de Citytrainers en de Citytrainers junior. De warming-up was voor zowel de bewoners als de leerlingen. Daarna heeft iedereen zijn best gedaan voor de sponsorloop speciaal voor Serious Request. Na de sponsorloop gingen de leerlingen weer terug naar school. Er werden voor het goede doel ook nog cupcakes en soep verkocht.

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s lopend door Nederland, in estafettevorm. Zij lopen 500 kilometer van Goes naar Groningen, terwijl ze 24/7 live radio maken en acties bezoeken die luisteraars organiseren. Hiermee halen ze samen met de rest van Nederland geld op in de strijd tegen mensenhandel.

Op woensdag 18 december komen de DJ’s door Drunen en Vlijmen. Daarom hebben Stichting de Schroef, kindcentrum De Vlechter en het Sint Janshof de handen ineen geslagen. Middels een ludieke sponsorloop in het Sint Janshof  halen leerlingen woensdagochtend 11 december geld op voor deze actie.

Stichting de Schroef is zelf een goed doel en in de sponsorloop van 3FM zag zij een mooie aanhaker om mensen in beweging te krijgen. Daarop hebben de buurtsportcoaches van de stichting deze ludieke sponsorloop actie bedacht om met hun eigen Citytrainers en Citytrainers junior leerlingen en ouderen in beweging te krijgen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen