Indoorsoccertoernooi blijft druk bezocht!

Foto: Stichting De Schroef

Het achtste Indoorsoccertoernooi dat werd georganiseerd door Stichting de Schroef en Contour de Twern is weer een geslaagde editie geworden bij Soccerhome in Vlijmen.

In totaal 12 teams in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar hadden zich ingeschreven voor het openbaar Indoorscoccertoernooi op maandag 23 december. Mede-organisator Jos van der Ven “ Dit is echt een gezelligheidstoernooi waar we in totaal 75 deelnemers aan meedoen en elk jaar hard gestreden wordt om de eerste plaats. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi en ben ook blij de dat Citytrainers het toernooi ondersteunen. Dit jaar hebben ook stagiaires van Contour de Twern meegeholpen met de organisatie. En net als vorig jaar deden er ook teams uit Tilburg mee”.

Wat zijn Citytrainers?
Citytrainers zijn jonge mensen, die graag een sportieve en positieve bijdrage leveren aan hun wijk of hun vereniging. Ze zijn tussen de 14 en 21 jaar en hebben met succes de cursus ‘Ik train mijn wijk/ vereniging’ gevolgd. Als Citytrainer kunnen ze al hun creatieve en sportieve talenten kwijt. Het is een voor de Citytrainers dus prettig om mee te kijken bij een organisatie van een groot sportevenement.

Er werd in totaal door 12 teams deelgenomen bij Soccerhome in Vlijmen, verdeeld in twee poules van vier in de leeftijd van 12-15 jaar en één poule van vier in de leeftijd van 16 tot 18 jaar. Er werd gespeeld 5 tegen 5. Tussen de wedstrijden door konden de jongeren kennismaken met soccersquash; een vorm van voetbal op de squashbaan. Ook konden de jongeren hun schotkracht testen bij de snelheidsmeter. Er was een prijs voor de jongere die het hardste schoot en ook voor het team wat gemiddeld het hardste schoot. Voordat ze hier aan deel konden nemen, werd er een quiz gehouden over het omgaan met vuurwerk. Een medewerkster van Bureau Halt verzorgde deze quiz.

Eindstanden
categorie 12-15 jaar:
1: Noordsite Boyzz
2: Noordsite United
3: tarrel

categorie 16-18 jaar:
1: Pellikaan
2: All Stars
3: FC 013

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties