Oetelkonzèrt in thema ‘Twenties’ belooft spektakel

Foto: Oetelkonzert

Het 56e Oetelkonzѐrt met als thema TWÈNTIES! belooft indrukwekkend te worden. In dit unieke carnavalsconcert onder leiding van de philharmonie Zuidnederland en dirigent Hans Leenders, omhelzen diepe drama en dolle humor elkaar met een lach en een traan.

De spectaculaire slagwerk act van percussiegroep Percossa, gecombineerd met de Welsh-Italiaanse tenor Adriano Graziani en Sloveense sopraan Kristina Bitenc beloven een monumentale avond. Met duizelingwekkende snelheid staat Percossa voor  imponerende, opzwepende en hypnotiserende percussie acts.

Het thema staat dit jaar in het teken van de roerige ‘’Twenties”. Bezoekers die zich het fraaist in dit thema uitdossen kunnen tijdens het concert in de prijzen te vallen. Na het concert is er een zinderende afterparty met live muziek tot in de late uurtjes.

Houdt u van muziek, humor, dans en zang, dan mag u het 56e Oetelkonzѐrt niet missen.

Kaarten zijn te bestellen via [email protected] of via 06 51509689. Laat uw portemonnee maar thuis, alle consumpties zijn gratis. Ben er wel snel bij, de kaartverkoop loopt als een tierelier. Meer informatie is te vinden op: www.oetelkonzert.nl

Dinsdag 18 februari 2020 – Theater aan de Parade – ‘s-Hertogenbosch

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties