2 x Kleinkunst op 1 avond in het Gouverneurshuis

Foto: Gouverneurshuis

Op 22 februari vullen twee aanstormende kleinkunstenaars met ieder hun eigen voorstelling samen de avond in het Gouverneurshuis – Heusden.

De avond begint met Chantal Inen en haar voorstelling ‘Mata Hari – La Belle Epoque’. Het gaat over Mata Hari; een fenomeen. De wereldberoemde danseres uit Friesland werd in de eerste wereldoorlog beschuldigd van spionage en 100 jaar geleden geëxecuteerd. Wat is waarheid?

Na de pauze speelt Maurits Koster zijn nieuwe cabaretvoorstelling: Demonen. Over belemmerende overtuigingen, dromen najagen en worden wie je kunt zijn. Dit doet hij samen met pianist Arend Jan Schimmel.

Chantal Inen
Mata Hari is meer dan 20 keer vertoont in theaters in Amsterdam, Zeist en Nijmegen. De voorstelling verscheen in de media, waaronder Viva Magazine, Yoga Magazine, FD Magazine en Newspresso.

De Video Trailer met reacties publiek https://www.youtube.com/watch?v=PWisPNDXr5o

Chantal kreeg meerdere erkenningen voor haar werk. Het stuk is geregisseerd door Selma Susanna (werkt o.a. met Sanne Wallis de Vries, Liesbeth List, Richard Groenendijk), en werd mede gemaakt door historicus Peter Kroeskamp.

Maurits Koster
Van huis uit is Maurits ondernemer en obsessief golfer. In 2009 maakte hij een switch en begon aan een nieuw avontuur. Van 2009 tot 2015 studeerde Maurits aan de Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam.
In 2016 stond hij in de finale van De Comedy Award Delft en in 2019 won hij de persoonlijkheidsprijs in de finale van het Utrechts Cabaret Festival.

Kaarten reserveren
Kaarten zijn te reserveren via https://gouverneurshuis.nl/cultureel-podium/ De voorstelling is op zaterdag 22 februari a.s. en begint om 20:00 uur. Het Gouverneurshuis is gevestigd aan de Putterstraat 14 in Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties