RKC Waalwijk lanceert speciaal carnavalsshirt

Foto: RKC Waalwijk

Een primeur voor RKC Waalwijk want de voetbalclub uit Waalwijk heeft een carnavalsshirt op de markt gebracht. RKC speelt de voetbalwedstrijd tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta op vrijdag 21 februari bovendien eenmalig in het unieke tricot.

Evenals op de huidige tenues prijkt Willy Naessens Industriebouw op de voorkant van het tenue. Daarnaast is Mandemakers Keukens en Van Mossel op de achterkant en Peter van Son Interieurbouw op de mouw te bewonderen.

In samenwerking met kledingpartner Stanno is er een fantastisch carnavalsshirt hebben ontworpen. Dit shirt, gebaseerd op de kleuren van Schoenlapperslaand, zoals Waalwijk tijdens carnaval genoemd wordt, is in Limited Edition verkrijgbaar voor iedere liefhebber.
De basis voor het carnavalstenue zijn cirkels in de kleuren blauw, geel en rood verwijzend naar de kleuren van Waalwijk tijdens carnaval. Belangrijk element van het shirt is het logo. Hierbij pronkt onze leeuw met een sjaal in de carnavalskleuren en wordt het geflankeerd door de kleuren van Schoenlapperslaand.

In de kraag is de slogan gepositioneerd, op de achterkant van het shirt pronkt het logo van Schoenlapperslaand. Aan de rechterkant van het shirt staat de kreet ‘We Zullen Altijd Blijven Zingen’, welke verwijst naar onze trouwe supporters. Aan de linkerkant vind je de slogan ‘Strijd. Passie. Dorst.’ terug, met een knipoog naar ‘Strijd. Passie. Trots.’.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties