Arrestatieteam schiet bij aanhouding in Cromvoirt

Bij een aanhouding op de Loverensestraat in Cromvoirt is door een arrestatieteam van de politie geschoten op een man. Hij wordt verdacht slachtoffers te hebben gemaakt tijdens afspraakjes die hij maakte via datingapps. Hij raakte gewond bij zijn aanhouding.

Een arrestatieteam werd rond 14.15 uur opgeroepen. Met meerdere politiewagens werd de verdachte in zijn auto klemgereden. Een ruit van de auto ging daarbij kapot, maar het is onduidelijk of dit door een schot komt of dat de ruit is ingeslagen. De man raakte gewond bij de aanhouding, waarbij ten minste een keer is geschoten. De politie kan nog niet bevestigen of hij gewond raakte door een schot en hoe ernstig zijn verwondingen zijn.

Mishandeling na date
De man wordt verdacht betrokken te zijn bij meerdere incidenten met online datingapps, waarbij slachtoffers zijn gemaakt. Dit gaat om een langer lopend onderzoek. ,,Zo is er iemand mishandeld na een afspraak, waarbij de verdachte vermoedelijk betrokken was.” Ook wordt onderzocht of hij slachtoffers heeft afgeperst.

De recherche hoort de verdachte op een later moment in het politiecomplex.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties