Dreamchasers gezocht voor Dream4Kids

Foto: Pixabay

Gemiddeld hebben twee kinderen per klas te maken met een trauma; denk hierbij aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Als onderdeel van hun behandeltraject biedt Dream4Kids deze kinderen een nieuwe start door hun mooiste dromen uit te laten komen.

Kinderen met een ernstig traumatische ervaring belanden vaak in een negatieve spiraal waar zij niet uit zichzelf uit kunnen komen.

Een droomdag van Dream4Kids doorbreekt deze spiraal. Zo’n dag geeft getraumatiseerde kinderen moed en energie om weer in dromen te geloven en laat hen zien dat de toekomst ook iets moois te bieden heeft! Wetenschappelijk onderzoek aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft aangetoond dat het lange termijn effect van een droomdag van Dream4Kids heel groot is.

Help jij ons om dromen te vervullen?
Als dreamchaser vervul je de grootste droom van een kind. Je doet er alles aan om het kind de dag van zijn of haar leven te bezorgen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van deze Droomdag en alle zaken erom heen, uiteraard met de volledige ondersteuning van Dream4Kids. Je ziet het kind opbloeien van het begin tot het eind! Je hebt contact met het (pleeg)gezin en de droomcoach van Dream4Kids over de
voortgang van het droomproject. De organisatie van een Droomdag valt goed te combineren met een baan, je gezin of studie. Wil jij ons helpen om kinderen weer te laten dromen, hopen én geloven in een toekomst en een leven waar ruimte is voor een lach?

Interesse? stuur een e-mail naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties