De dienstverlening lukt alleen samen

Foto: Heusden Nieuws

Tijdens de Coronacrisis wil gemeente Heusden de dienstverlening zo lang mogelijk zo normaal mogelijk laten verlopen. De medewerkers werken hier heel hard voor. Ze staan klaar voor u! Ze hebben echter uw hulp ook nodig. Hebt u (milde) verkoudheidsklachten? Niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging tot 38 graden? Blijf dan thuis!

Kom dan niet naar het gemeentehuis in Vlijmen, de Milieustraat of Bijeen in Drunen.

Als u thuis moet blijven, kunt u nog steeds gebruik maken van de dienstverlening. Veel van de producten en diensten zijn helemaal of grotendeels online te krijgen. U kunt ook bellen met 073-5131789.

Liefst op afspraak
U kunt een afspraak online maken of hiervoor bellen met 073-5131789 en vragen u niet met meer mensen te komen dan nodig. Kom bijvoorbeeld niet met uw hele gezin als alleen een van de ouders een nieuw paspoort nodig heeft.

Maatregelen op onze locaties
Op advies van het RIVM gaarne betalen bij voorkeur met pinbetalingen. Bij de balies en de receptie van het gemeentehuis in Vlijmen en bij de balie van Bijeen in Drunen gaan ze schermen plaatsen, die bijvoorbeeld ook bij supermarkten worden toegepast. Op de Milieustraat zijn 10 voertuigen tegelijk welkom, waarbij per voertuig 1 inzittende mag uitstappen. De medewerkers beperken zich tot het geven van afspraken en houden gepast afstand.

Samen door de crisis
“Helpt u mee onze dienstverlening gaande te houden? Wanneer onze klanten toch komen ook al zijn ze verkouden, zijn we genoodzaakt hen te weigeren. Ook zullen we dan wellicht onze dienstverlening moeten aanpassen. Dat is niet wat we willen, maar voor de gezondheid van u en onze medewerkers moeten we nu streng zijn. We hopen op uw begrip hiervoor!”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties