Gestolen snackmobiel duikt op in Berlijn

Foto: Snackmobiel Vlijmen

De gestolen snackwagen van Friet en Snacks Snackmobiel uit Vlijmen is eind januari opgedoken in Berlijn. Helaas hebben Daisy en Kenneth Kivits de wagen nog niet terug van de Duitse politie. Gelukkig blijven de werkzaamheden gewoon doorgaan ondanks de corona-virus.

De wagen zou inmiddels  een Pools kenteken hebben en de serienummers zijn ook veranderd. De stickers van Snackmobiel-Vlijmen zijn eraf gehaald, maar hij was toch duidelijk herkenbaar voor de rechtmatige eigenaren. Het is niet duidelijk of degene die de kar in Berlijn in gebruik heeft, die heeft gestolen of van de dief heeft gekocht. Daisy en Kenneth kunnen niet meer dan afwachten of ze de snackwagen nog wel terug krijgen.

Inmiddels blijft Snackmobiel Vlijmen gewoon doorbakken op de Vliedberg in Vlijmen. Vijf dagen in de week staat de wagen van 16.30 uur toto 20.00 uur op het plein behalve op maandag en woensdag.  Tevens op de donderdag op het industrieterrein van Engelen van 11.30 uur tot 13.00 uur. De cafetaria aan de Haverdonklaan 2 in Den Bosch (Deuteren) is ook normaal geopend om frites en snacks op te halen.

Meer informatie
Contactgegevens
Snack-Mobiel-Vlijmen
Deken van Baarstraat 65
5251 RJ Vlijmen
Tel. 06-48766255

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties