Massale vechtpartij Vlijmen eindigt in poging doodslag

Foto: Bureau Brabant

De politie is nog steeds op zoek naar de daders van een extreem zware mishandeling in Vlijmen. De politie vermoedt dat de daders uit Den Haag of omgeving komen, maar misschien ook wel een link met Noord Brabant hebben. Als ze zich niet melden, dan ziet u ze volgende week herkenbaar in beeld! 

Het gebeurde tijdens Carnaval, van zaterdag op zondag 23 februari in een eetgelegenheid.(eethuis Het Akkertje in Vlijmen) Een bewakingscamera legde de totale chaos vast. Te zien is hoe ze personen elkaar schoppen, slaan en elkaar te lijf gaan met barkrukken. Ook is er een poging doodslag te zien. Zeer heftige beelden.  Het betreffende slachtoffer werd bewusteloos en met flinke verwondingen in het gezicht per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat inmiddels beter met hem.

De daders nu nog onherkenbaar

Oproep aan de daders: Meld jezelf!
Jullie waren tijdens Carnaval betrokken bij deze massale vechtpartij in Vlijmen. Dit mondde uit in een poging doodslag toen één van de slachtoffers bewusteloos raakte en toch nog meerdere schoppen tegen zijn hoofd kreeg. Jullie staan op beeld en krijgen een week de tijd om je voor je daden bij ons te verantwoorden. Zo niet, kom je herkenbaar in beeld in onze opsporingsprogramma’s.

Vragen
Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar heeft u wel informatie over deze vechtpartij, neem dan contact op. Dat mag uiteraard ook anoniem (0800-7000). Hebt u een Tip.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen