Erik van den Broek nieuw gezicht bij Autobedrijf Schoonen

Toine Schooen (r) en Erik van den Broek (l)
Foto: Auto Schoonen

Erik van den Broek is per 1 januari een nieuw gezicht bij Autobedrijf Schoonen, gevestigd aan de Wolput 18 in Vlijmen. Samen met eigenaar Toine Schoonen en de medewerkers staat hij voor gedegen advies, service en persoonlijk contact.

Het familiebedrijf Schoonen, waar Toine Schoonen  55 jaar geleden begon met sleutelen aan auto’s, zal samen met Erik van den Broek de klant nog beter van dienst zijn met de verkoop van auto’s. Maar ook in de werkplaats wordt aan topsport gedaan om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Autobedrijf Schoonen heeft in de showroom een assortiment auto’s dat voor iedereen betaalbaar is. “En een auto gaat pas  de showroom uit als deze tiptop in orde is”, zegt Toine. “Het is een van onze kwaliteiten om zo ons klantenbestand uit te breiden. En het is dé manier om een klant voor langere tijd aan je te binden.”

Wat biedt Autobedrijf Schoonen?
< Verkoop occasions
< Onderhoud en reparatie aan alle merken
< Schadeherstel
< Lid van Nationale Auto Pas (NAP) en BOVAG
< Mazda stop en Go
< Mazda verzekering, www.verzekerjemazda.nl (tot 10 jaar garantie!)
< APK
< Bovag-garantie
< Inruilwaarde berekenen
< Kentekenloket

“Ook zijn wij een onderdeel van CarProf, een organisatie die service en onderhoud biedt aan alle merken. Bij pech onderweg hoeft een klant zich geen zorgen te maken. We helpen haar of hem weer zo snel mogelijk op weg binnen de mogelijkheden die we hebben, en dat zijn er best veel. Die pechhulp is ook een mooi voorbeeld van de service die we bieden”,  vertelt Erik van den Broek (51 jaar) vol enthousiasme over zijn nieuwe uitdaging.

Kom gerust een kijkje nemen bij Autobedrijf Schoonen. De koffie staat niet klaar, je krijgt verse!

Gegevens en openingstijden
Autobedrijf Schoonen
Wolput 18
5251 CG Vlijmen
Tel. 073-5119039
www.mazdaschoonen.nl

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 uur
zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Werkplaats
maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur

 

 

Reacties