Luchtfoto van de nieuwe wijk Victoria in Haarsteeg

Foto: Studio Retouched

Luchtfoto van de nieuwe wijk Victoria in Haarsteeg. De wijk wordt gebouwd tussen de Mommersteeg en de Kavelingweg. Het nieuwbouwplan is ruim van opzet, heeft voldoende speelplekken voor kinderen en heeft een prachtige, groene omgeving met een geweldig uitzicht op het Brabantse polderlandschap. De wijk heeft een centrale ligging en grenst aan de bestaande woningbouw in Haarsteeg.

https://www.studioretouched.nl/drone/fotografie/

Over Studio Retouched
Studio Retouched is gespecialiseerd in diverse soorten fotografie, het bewerken van foto’s of afbeeldingen en het maken van dronebeelden. Ook kunt u meteen uw nieuwe of bewerkte beeldmateriaal laten afdrukken. Door deze handige combinatie van diensten weten niet alleen particuliere cliënten, maar ook de overheid en het bedrijfsleven Studio Retouched steeds weer te vinden!

Gegevens
Studio Retouched creatief en stijlvol in beeld

Adenauerlaan 86
5252 BM Vlijmen
Telefoon
Tel: 073 851 06 17
Mob: 06-51 07 63 77
[email protected]
[email protected]

Volgende maand start de bouw van de woningen van Victoria Haarsteeg! En het is nog niet te laat om de realisatie van jouw nieuwe droomwoning van start tot finish mee te kunnen maken: er zijn nog 3 royale twee-onder-een-kapwoningen – Type D beschikbaar! Neem contact op met de makelaar om de mogelijkheden te bespreken.

De snelle start van de bouw biedt jou het grote voordeel van een snelle oplevering: bij nieuwbouw moet je vaak lang wachten op je nieuwe woning, maar de woningen van Victoria Haarsteeg worden al vanaf het tweede kwartaal van volgend jaar opgeleverd!

Over de woningen:
Ben jij ook zoveel buiten tijdens deze zonnige dagen? De diepe tuin van deze woningen is gunstig gelegen op het zuidoosten, zodat je volop van de zon geniet. Niet alleen de ligging is goed, ook qua voorzieningen ben je van alle gemakken voorzien. Zo heeft de woning een ruime woonkeuken, luxe badkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een volwaardige tweede verdieping, geïsoleerde garage, zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp.

Bij deze laatste beschikbare woningen zijn ook nog eens enkele prachtige opties toegevoegd. Dit zijn de populairste en meest gekozen opties, en dat is niet zonder reden: hierdoor heb je namelijk de meest efficiënte woningindeling voor optimaal woongenot! De prijzen op de website zijn inclusief alle gekozen opties, waaronder:

  • Uitbouw van 2,40 meter. Je profiteert van een extra ruime open keuken en woonkamer.
  • Dubbele deuren met twee zijlichten. Dit zorgt voor royale lichtinval en extra verbinding met buiten.
  • Deur tussen woonkamer en garage. Voor directe toegang binnendoor, zodat je niet door de kou of regen hoeft.
Naar de woningen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties