Art festival Heusden 2020 is verplaatst naar 11-12 september 2021

Foto: Art Festival

Onlangs heeft Kunstvesting Heusden, in overleg met de gemeente, besloten om Art Festival Heusden met een jaar te verschuiven. De reden is het corona virus en de onzekerheid over het toestaan van grote events dit jaar. De nieuwe datum is 11 en 12 September 2021.

Alhoewel wij het jammer vinden dat het evenement is verzet is het enthousiasme om het te organiseren niet minder geworden. De mooie plannen liggen er nog steeds en de realisatie zien wij samen met de deelnemende kunstenaars met veel plezier tegemoet. Art Festival Heusden is een nieuw evenement dat artistiek talent, vernieuwende creaties, muziek, dans en de schoonheid van Heusden verenigt in een groot, interactief Kunstfestival.

Aan het festival is een thema verbonden. Dit thema is in september 2019 onthuld door 150 kinderen van de Johannes Paulus School Heusden. Peter van Steen, wethouder van Cultuur, hielp de kinderen mee met het onthullen van het doek. Het kunstwerk bestond uit 144 grote puzzelstukken die samen het hoofd van Rembrandt van Rijn vormde. Ieder kind had een stuk van het portret geschilderd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties