Pelders Tweewielers nog steeds vol ambitie

Vanaf 1 mei is Pelders Tweewielers gevestigd aan de Grotestraat 231 in Drunen, nadat ze eerder in Waalwijk en ook in Heusden een locatie hebben gehad.

“Toen wij deze kans van Maarten van Asten kregen om deze locatie te kunnen overnemen, hebben wij niet lang nagedacht. We zijn blij dat we nu een fantastische fietsenwinkel rijker zijn’, vertellen Marianne en Adriaan Pelders in koor. “Deze locatie is veel ruimer dan in Waalwijk. Niet alleen voor de verkoop van fietsen, ook voor de reparatie. Nog prettiger werken dus.”
Het team van Pelders Tweewielers, waartoe ook  Guido, Jordy en Johannes behoren, biedt alles op fietsgebied: uiteraard een goed advies, uitstekende reparatie en een ruim assortiment van fietsen: E-bikes, wielerfietsen en mountainbikes. En natuurlijk de gewone fietsen.

Bij Pelders Tweewielers, die jarenlang ervaring in de fietstechniek heeft, kunt u terecht voor vakkundige reparatie van uw fiets. De goed opgeleide monteurs Guido en Jordy bemannen het Shimano Service Centre.

Bij het kopen van een nieuwe fiets wordt veel tijd aan de klant besteed. “Een fiets is voor veel mensen hét vervoermiddel. Dan moet het ergonomisch helemaal kloppen”, zegt Adriaan. “Naast een goed advies qua model, letten we extra op de fietshouding en de juist afgestelde hoogte om zo klachten aan rug, nek en knieën te voorkomen. Fietsen moet een plezier zijn.” U hebt een keuze uit alle gerenommeerde modellen: Batavus, Sparta, Cortina,  Flyer, Multicycle, Giant. Een fiets kopen is een behoorlijke investering. Dus biedt Pelders Tweewielers lease of gespreide betaling aan.
De klanten uit Waalwijk blijven uiteraard ook van harte welkom en hebben ze problemen met het vervoer, wordt de fiets eventueel opgehaald en weer thuis gebracht. Eén telefoontje naar Pelders Tweewielers en u wordt geholpen.

Kortom? “We zijn heel blij dat we in Drunen op deze mooie locatie zijn neergestreken”, zeggen Marianne en Adriaan. “Met deze nieuwe start kunnen we echt doorgroeien.”

Ook nieuwsgierig? Kom gerust langs. De koffie staat klaar.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m donderdag 08.30 – 18.30 uur
Vrijdag 08.30 – 20.00 uur
Zaterdag 08.30 uur – 17.00 uur

Pelders Tweewielers
Grotestraat 231
5151 BL Drunen
Tel. 0416-666580
Email [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties