Park De Schroef: Een initiatief door en voor de inwoners van Heusden

Foto: Vitaalpark

Park De Schroef is gelegen in Drunen aan de Prins Hendriksstraat. Voor sommige een bekende plek, voor anderen niet. In het park vindt je nu sportvoorzieningen en voorzieningen voor recreatie.

Dagelijks komen er mensen naar het park om te wandelen, te spelen of te sporten. Maar wij denken dat er meer kan!

Atletiekvereniging DAK, hockeyvereniging MHCD, het Gezondheidscentrum, d’Oultremontcollege, Stichting de Schroef en Stichting De Burcht (S.C. Elshout – Handbal, handbalvereniging Avanti en volleybalvereniging Minerva) hebben in februari 2019 de intentie uitgesproken om samen te werken om de mogelijkheden te bekijken voor het optimaliseren van ontmoeten en bewegen in het park. De gemeente Heusden heeft in september 2019 besloten dit initiatief  te ondersteunen in de verkennende fase. Een aantal personen heeft een initiatiefgroep gevormd en is aan de slag gegaan met het initiatief. En om dat een succes te maken hebben wij jouw hulp nodig! Of je er nu vaak komt of nooit, jouw input voor deze enquête is zeer waardevol voor ons initiatief.

De enquête
In onze maatschappij ontstaat er steeds meer aandacht voor gezondheid, bewegen en sociale cohesie. In deze tijden woorden waar iedereen zich wel iets bij voor kan stellen. Je zult begrijpen dat wanneer wij de mogelijkheden van het park willen verkennen wij dat niet zonder jou kunnen. De initiatiefgroep wil graag dat iedereen zich thuis voelt in het park! Met deze enquête willen wij graag meer inzicht krijgen wat jij nu vindt van het park en wat je in de toekomst graag in het park zou willen zien of doen. Hoe meer input we krijgen hoe beter ons beeld wordt over de kansen van het park. Wij zouden het liefst met je in gesprek gaan, maar in deze omstandigheden lijkt ons deze benadering, in deze eerste verkennende fase, verstandiger.

De enquête is volledig anoniem en duurt ongeveer 5 minuten.

En daarna?
Wanneer we straks de verkenningsfase hebben afgesloten hebben we een duidelijk beeld van de kansen en knelpunten om ons initiatief te verwezenlijken. Het verdere proces zullen we bepalen op basis van de uitkomsten uit deze verkenningsfase.

Graag willen wij jou alvast bedanken voor het invullen van de enquête. Houd voor meer informatie de Facebookpagina in de gaten. Hier zullen we ook de resultaten van de enquête met je delen. Mocht je graag in contact komen met de initiatiefgroep dan kan dit ook via de Facebook pagina “Vitaalparkheusden” of via [email protected]

Mocht je mensen kennen waarvan je denkt dat zij ook input kunnen aanleveren dan waarderen wij het wanneer je deze enquête aan hun toestuurt.

Namens de initiatiefgroep park De Schroef
John Hurkmans, Voorzitter Gezondheidscentrum Drunen, Secretaris Initiatiefgroep
Maaike Walters, Directeur Stichting de Schroef, Lid initiatiefgroep
Rinus Krijger, Voorzitter Atletiek en wandelvereniging DAK, Voorzitter initiatiefgroep

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties