Bij Verbruggen Slaapkamers staat service voorop

Foto: Heusden Nieuws

Het inmiddels 40-jarig jonge familiebedrijf Verbruggen Slaapkamers aan de Akker 24 in Vlijmen is dé slaapspecialist in de gemeente Heusden en de regio.

“Door onze eigen bezorging kunnen we de topservice verlenen aan de klanten zoals wij dat voor ogen hebben. Dat betekent dus ook snel leveren”, vertelt bedrijfsleider Lars Verbruggen in zijn 1500 m2 showroom in Vlijmen. Verbruggen slaapkamers, dat al ruim twintig  jaar in Vlijmen is gevestigd, heeft in al die jaren – mede door die service – een grote klantenkring opgebouwd.

Het assortiment heeft een brede collectie ledikanten, boxsprings, matrassen, toppers, kussens, schuif-, draaideurkasten, maatwerkkasten, dekbedden en bedtextiel. Naast het thuisbezorgen kan de aankoop eventueel door de vakkundige bezorgers van Verbruggen Slaapkamer worden gemonteerd.

Een goede slaap biedt het lichaam de kans om ’s nachts te herstellen om zo voldoende energie op te slaan voor de nieuwe dag die aanbreekt. Een gedegen slaapadvies vormt daarvoor de basis. Het team van Verbruggen Slaapkamers weet als geen ander wat u moet doen voor een goede nachtrust. Niet alleen uw bed helpt daarbij.

Verbruggen Slaapkamers, dat zeven medewerkers heeft, is elke dag open. Die service is zelfs nog uitgebreid.  “Willen klanten afspreken buiten de openingstijden, kan dat uiteraard ook.”
Tevens biedt de slaapkamerspecialist de laagste prijsgarantie. Wordt hetzelfde  product elders goedkoper gevonden, dan wordt de prijs meteen aangepast.

Ook nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs. De koffie staat voor u klaar. Of kijk op de site

Gegevens
Verbruggen Slaapkamers Vlijmen
De Akker 24
5251 AC Vlijmen
tel. 073-5130267
E. [email protected]

Openingstijden
Ma t/m Do 09.00 – 18.00 uur
Vr 09.00 – 21.00 uur
Za 09.00 – 17.00 uur
Zo 11.00 – 17. 00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties