Jubileum voor Stuwadoorsbedrijf Van Overdijk

Foto: Heusden Nieuws

Stuwadoorsbedrijf Van Overdijk bestaat op 8 augustus precies 12,5 jaar.  Het Vlijmense bedrijf is door de jaren heen een bekend gezicht geworden in de stuwadoorswereld.

In 2008 begon de nu 43-jarige eigenaar Remko van Overdijk als eenmanszaakje. In al die jaren flink gegroeid. Sinds 2011 een eigen pand, 26 medewerkers, 14 auto’s en 63 opdrachtgevers. “Ik ben erg trots op wat er is bereikt. Dat is gebeurd met keihard werken en kwaliteit leveren. Klanten waarderen dat enorm. Hopelijk kunnen we doorgroeien naar 35 personeelsleden,” laat Remko vanaf zijn bedrijfspand aan de Industriestraat 5a in Vlijmen weten. Door keihard te werken heeft de Vlijmenaar ook zijn eigen pand sinds 2019.

Door de coronacrisis merkt Remko dat de klant toch trouw blijft aan. “Ze weten ons gelukkig weer te vinden. Ook nieuwe opdrachtgevers melden zich. Dat is wel prettig in deze onzekere tijd.” Door de jarenlange ervaring  kan Remko  inschatten wat er bij een klus komt kijken. Bovendien is snel schakelen zijn grote kracht.

Feestje
Op 15 augustus houden Remko en zijn vrouw Els een feestje om dit jubileum te vieren, uiteraard met alle personeelsleden. Dat  wordt het een gezellige dag en natuurlijk wordt er getoast op de toekomst. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. “Maar wel op gepaste afstand”, besluit Remko.

Meer informatie
Remko van Overdijk
Industriestraat 5a
5251 KH Vlijmen
Tel. 06-48105608
[email protected]
www.stuwadoorbedrijf.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties