Heel Holland Hiked bezoekt Jong Nederland Drunen

Foto: Heel Holland Hiked

Het team Heel Holland Hiked wandelt op donderdag 13 augustus ook door Drunen en vertrekt de volgende dag naar Nederhemert Noord. Hiermee vragen de jonge wandelaars aandacht voor de veranderde connectie met de natuur en de mentale gezondheid onder jongeren.

Wil jij ze ontmoeten en ook meepraten over de wereld, natuur en gezondheid? Kom dan 13 augustus naar Jong Nederland Drunen Torenstraat 85. Tijd is tussen 18.00 uur en 20.00 uur

Er is pizza en je kunt in gesprek met Eefke van de Wouw de Nederlandse Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling. De wandeling van donderdag 13 augustus is van Den Bosch naar Drunen en de volgende dag vertrekt het team richting Nederhemert Noord.

Van 31 juli tot 21 augustus loopt het team 523 kilometer door Nederland. Met dit project willen ze aandacht vragen voor de veranderde connectie met de natuur en de mentale gezondheid onder jongeren. Door jongeren mee te laten lopen en ze onderweg te ontmoeten in hun eigen dorp of stad krijgen ze de kans naar ze te luisteren. Wat vind jij van het onderwerp? Waar maak jij je zorgen over? Wat zijn jouw ideeën?

Onderweg bezoeken zij scholen, haken ze aan bij projecten, sluiten deelnemers aan en werken ze samen met diverse media om ons avontuur vast te leggen.

Al zin om een dagje mee te lopen, uit bestaande hokjes te stappen (auto, kantoor, klaslokaal, huis) en samen in beweging te komen?

Meer informatie

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties