Calculatiebureau C.M. de Munnik bestaat dit jaar 12.5 jaar

Foto: Cees de Munnik

Calculatiebureau C.M. de Munnik  viert op 1oktober zijn 12.5 jarig jubileum. Cees de Munnik is op 1 april 2008 in het diepe gestapt en begonnen met zijn eigen bedrijf  Calculatiebureau C.M. de Munnik.

Cees besloot in 2008 samen met zijn vrouw zijn vaste baan in te ruilen voor het eigen ondernemerschap en heeft in al de jaren een flinke klantenbestand opgebouwd. “Het was een flinke stap destijds maar ik heb daar nog steeds helemaal geen spijt van” Vertelt Cees vanuit zijn eigen kantoor aan de Thailandring 2 in Drunen.

Wat kan calculatiebedrijf C.M. de Munnik voor zijn klanten betekenen?
“Kleinere loodgieters- en installatiebedrijven hebben in veel gevallen geen eigen calculator. Dan moet de loodgieter/installateur zelf in de avonden en weekenden zijn berekeningen maken”. Bij Calculatiebureau C.M. de Munnik stellen ze begrotingen en offertes op voor  loodgieterswerk, sanitair, verwar-mingsinstallaties, ventilatie-installatie alsmede elektrotechnische installaties.

Bij de middelgrote bedrijven is er meestal wel een eigen calculator binnen het bedrijf. “Die zit veelal tot over zijn oren in het werk”, vertelt Cees. “Het gevolg is dat de calculator het na een tijdje niet meer bij kan benen, waardoor de onderneming de klant moet teleurstellen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en bovendien onnodig!”

“Met een extern calculatiebureau is er minder druk op de eigen organisatie en is het bedrijf toch verzekerd van de juiste calculaties. De installateur heeft dan de handen vrij om te doen wat hij het liefst doet, en waar hij goed in is. De calculator binnen het bedrijf heeft een plan B om zijn hoeveelheid aanvragen te verwerken.”

Cees onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, door er altijd te zijn voor de klant, twenty-four seven. In overleg met de installateur neemt hij projecten aan of calculeert op basis van regie, van kleine aanbouwtjes, tot woningbouw, appartementen-complexen en kleine tot middelgrote utiliteit & zorginstellingen.

Calculatiebureau C.M. de Munnik calculeert met het programma Excel, indien wenselijk kunnen de berekeningen ook in Syntess Atrium worden uitgewerkt, welke in de installatiebranche welbekend is. De offerteomschrijvingen worden uitgewerkt en aangeleverd in Word.

Calculatiebureau C.M. de Munnik levert verder de volgende diensten:
* Calculaties ten behoeve van elektrotechnische installaties;
* Tekenwerk;
* Leidingberekeningen;
* Transmissieberekeningen

Calculatiebureau C.M. de Munnik
Thailandring 2
5152 MG Drunen
Tel. : 0416-851899
Mob. 06-22685252
Email: [email protected]
Website: www.cmdemunnik.nl
https://www.facebook.com/calculatiebureaucmdemunnik

 

 

 

Reacties