Volop nieuwe activiteiten bij De Hoge Heide

Foto: De Hoge Heide

Vanaf komende maand zijn er allemaal nieuwe activiteiten bij De Hoge Heide & Soccerhome. nl. De activiteiten zijn los te boeken, als kinderfeestje, of als onderdeel van een arrangement met onbeperkt steegrillen of lekker pizza eten. Vanaf 14 september kun je al deze activiteiten boeken via het reserveringssysteem op de website. 

Videobowlen
Bij videobowlen worden allerlei leuke graphics op de baan geprojecteerd. Hierbij traceert een laser waar de bowlingbal zich bevindt en zorgt deze voor een speciaal effect op de baan. Vlammen achter je bal aan, bowlen door een stapel stuiterballen die alle kanten op springen, robots van de baan af gooien… er is van alles mogelijk. Winnen zonder een strike te gooien!

Kanjam
Kanjam is een interactief frisbeespel dat in Amerika al veel gespeeld wordt. In korte tijd is het ook in Nederland heel populair geworden. Kanjam is een laagdrempelig frisbeespel waar mikken, teamwork, ontspanning en inspanning prachtig samenkomen in een uitdagend spel voor jong en oud.
Het doel van het spel is om je frisbee in een ton te werpen. Hierbij speel je 2 tegen . De tonnen staan ongeveer 20 meter uit elkaar. De meeste punten krijg je als je je frisbee direct in de ton werpt. Wie als eerste exact 21 punten haalt wint het spel!

American Fungames
Zet je Amerikaanse pet maar op, want we gaan super coole groepsspellen spelen die uit amerika zijn komen overwaaien. In een onderlinge strijd draait alles om precisie, snelheid, concentratie en oplettendheid. Ideaal voor een familiedag, vrienden uitje (vriendenuitje) of teambuildingsactiviteit met je collega’s. De activiteit vindt plaats in de feestzaal, is volledig begeleid en kan door jong en oud gespeeld worden.

Paingame (18+)
Wie heeft de hoogste pijngrens en wie zijn de waaghalzen van de groep? Daar kom je zeker achter bij het spelen van dit spel!
De spelbegeleider heeft verschillende vragen voor jullie klaar. Aan jullie om het antwoord zo goed mogelijk in te schatten. Want doe je dit niet… dan staat je een bijzondere uitdaging te wachten! Laat maar zien hoe goed je bent in het eten van een hete peper. Of verdien bonuspunten door je benen te laten harsen. Niet te hard gillen, want voer je de uitdaging niet goed uit dan kost het je minpunten!

Shocking soccer (18+)
Met minimaal 8 personen eens een heel ander potje voetbal spelen? Probeer dan eens shocking soccer. Deze hilarische activiteit is voor echte die-hards die niet bang zijn voor een schokje! Geef je collega in het veld op een willekeurig moment een schokje door zijn of haar enkelband en kijk hoe hij zich staande houdt! Of probeer het zelf en laat je balbehendigheid eens goed uittesten! Voetbal was nog nooit zo uitdagend. Natuurlijk zorgen wij voor een objectieve spelbegeleider. Zorg jij voor minimaal 8 spelers?

De Hoge Heide 2
5251 LA Vlijmen
073-5119657
[email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties