Bloemschikken najaar 2020 bij Groei en Bloei de Langstraat

Foto: Groei & Bloei

Groei en Bloei de Langstraat verzorgt in het najaar 2020 voor drie verschillende groepen bloemschiklessen. De lessen worden gegeven door de enthousiaste docente Yvonne Zwinkels en Leo van den Hoven.

Om coronaproof te kunnen werken is onze locatie verlegd naar in de Elshof, Theodorus Rijkenstraat 10A te Elshout. Cursustijd is van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur

Groep Enthousiast o.l.v. Yvonne Zwinkels op donderdag: 29 oktober, 3 en 17 december. Deze cursus is geschikt voor een beginnende bloemschikker. De docent zorgt voor de materialen. Het cursusgeld per les bedraagt € 20,00 voor leden en € 22,50 voor niet leden.

Groep Creatief o.l.v. Yvonne Zwinkels op donderdag: 17 september, 15 oktober, 5 november, 26 november, 17 december. Deze cursus is geschikt voor een ietwat gevorderde bloemschikker. De cursist neemt zelf de materialen mee. Het cursusgeld voor het seizoen is € 37,50 voor leden en € 45,00 voor niet leden.

Groep Bijzonder: o.l.v. Leo van Hoven op donderdag 1 oktober, 22 oktober, 12 november, 3 december, 17 december Bij deze cursus komen moeilijkere technieken aan bod die echt een uitdaging vormen. Een leerzame cursus voor de vergevorderde bloemschikker. Het cursusgeld voor het seizoen bedraagt € 37,50 voor leden en € 45,00 voor niet-leden

De bloemschikgroepen bestaan uit 10 tot 12 personen. De cursus kan doorgang vinden bij voldoende deelname. Het is de bedoeling dat u bloemen, groen en ondergrond voor de lessen zelf verzorgt met uitzondering van de beginners groep. Groei & Bloei zorgt voor het hulpmateriaal zoals steekschuim en binddraad.

Aanmelden en/of informatie vragen is mogelijk bij Yvonne Zwinkels per email: [email protected] of telefonisch via nr : 0416-695140. Ongeveer 1 week voor aanvang van de cursus krijgt u bericht met alle gegevens over de cursus en de benodigdheden voor de eerste les. Wacht niet te lang en schrijf u op tijd in voor een van onze cursussen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties