Geslaagde Sportcafé van Stichting De Schroef

Stichting de Schroef organiseerde op 25 november het jaarlijkse Sportcafé. Het Sportcafé is een ontmoetingsplek gericht op kennisdeling en verbinding op het gebied van sport en bewegen. Dit jaar was het thema: Het verbinden van generaties. Jongeren en hun belevingswereld stonden hierbij centraal. Ook bijzonder dit jaar: Het sportcafé werd voor het eerst online georganiseerd.

Het programma
25 november om 19.00 uur 2020 ging het Sportcafé van Stichting de Schroef in première via Youtube. De presentatie van het Sportcafé was in handen van bekende Heusdenaar Marco Driesprong. Samen met directeur Maaike Walters (Stichting de Schroef) verzorgde Marco de opening. Bas van Raak verzorgde vervolgens de inleiding over kansvergrotende verbinding bij jongeren. Goed communiceren blijkt topsport, voor jongeren, ouders en coaches. De indrukwekkende line-up was verder als volgt:

< Arnoud Schonis – eredivisie CV
< Robin Sweegers – Techonomy/SportsCloud
< Sergio Meyer en Farlyson Dortalina – The Challenge Room
< Carla Scholten – Embedded Fitness
< Bas van Raak – Raak geeft richting
< Buurtsportcoach Jos en Pieter Verhagen – Stichting de Schroef / Contour de Twern

Interactie middels panelgesprekken
De kijkers van het Sportcafé kunnen hun vragen aan de sprekers mailen naar [email protected] De vragen worden vervolgens in online panelgesprekken aan de sprekers voorgelegd. De panelgesprekken, die in december plaatsvinden, worden in goede banen geleid door Marco Driesprong en Babette van den Hout (Stichting de Schroef). De panelgesprekken worden vervolgens opgenomen en hier volgt dan weer een terugkoppeling van naar de kijkers.

Sportcafé gemist?
Heb je het Sportcafé gemist maar wil je het toch graag nog eens terugkijken? Dat kan! Ga naar het Youtubekanaal van Stichting de Schroef en geniet ruim 1,5 uur van de deskundigheid van de sprekers en kom meer te weten over het verbinden van generaties middels sport en bewegen!

Het sportcafé is een initiatief van Stichting de Schroef en werd mede mogelijk gemaakt door Heusden Nieuws en het DELA Fonds

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

 

Reacties