Stichting de Schroef heeft acht bubbelballen

Foto: Stichting De Schroef

Vrijdag 20 november heeft Maikel Schilders, eigenaar van ’t Fiske Party -en Eventverhuur B.V.  acht bubbelballen overhandigd. Dit deed hij in De Vennen onder toeziend oog van 10 jongeren. Deze jongeren, wekelijks actief tijdens buurtsport onder leiding van buurtsportcoach Jos, stonden te trappelen om te mogen beginnen.

Maikel: “Ik vind sport erg belangrijk en draag buurtsport een warm hart toe”. Door uitbreiding en groei van ’t Fiske hebben de bubbelballen een andere plek nodig. “Ik dacht meteen aan Stichting de Schroef”, voegt Maikel nog toe met een brede glimlach.  Ik heb al eerder met de stichting samengewerkt en weet dat de ballen in goede handen zijn.

Buurtsportcoach Jos is erg blij met deze schenking. “Acht bubbelballen is een gave aanvulling aan ons assortiment. Afgelopen jaren hebben we al veel uitgebreid. Dit is een mooie toevoeging aan reeks van spellen als Archery Attack, tag rugby, can jam en bamboe bouwen. Dankzij schenkingen als deze bubbelballen kunnen we de jongeren steeds een gevarieerd aanbod bieden. En dat is belangrijk omdat we ze dan kunnen blijven uitdagen. Daar doen we het voor. Zeker in deze tijd is het belangrijk dat ze in beweging blijven, andere jongeren blijven zien en met mij of jongerenwerkers kunnen bijkletsen. Dat hebben ze nodig.

De jongeren zijn blij met de bubbelballen. Bram zegt het leuk te vinden om het vaker te spelen. “Wanneer er andere jongeren ook komen sporten, kunnen we toernooitjes spelen. Dan wordt het echt gaaf”.

De buurtsport op vrijdag is van 16.00 uur tot 17.00 uur in De Vennen. Het is gratis voor alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar.

Mocht je vragen hebben, neem contact op met Jos van der Ven. Zijn emailadres is [email protected] of via 06-57337289

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Reacties