Autobedrijf Maarens: Waar service nog heel gewoon is!

Foto: HeusdenNieuws

Vanaf 1 november 2020 zijn Yordi van Maarschalkerweerd en Tim Stevens gestart met Autobedrijf Maarens aan de Alcoalaan 8J in Drunen. Met hun jarenlange werkervaring in de autobranche garanderen  de twee jonge ondernemers dat jouw auto met uiterste zorg wordt behandeld.

Autobedrijf Maarens is opgericht door twee vrienden Yordi van Maarschalkerweerd (31) en Tim Stevens (29) die beide een grote passie voor auto’s hebben. Autobedrijf Maarens is een bedrijf waar iedereen terecht kan voor zijn onderhoud, reparaties of zelfs voor het kopen van een droomauto. Voor elk probleem, bieden zij een oplossing. Voor een lampje vervangen, een lekke band of een ander klein probleem, mag je gewoon binnen lopen en je zal meteen worden geholpen. Voor onderhoud of grote reparaties kunt u altijd bellen en zal er  naar een oplossing worden gekeken.

“Wij staan voor kwaliteit en eerlijkheid. Wanneer uw auto gerepareerd moet worden, zullen wij alles bespreken wat we repareren, zodat de klant nooit op onnodige extra kosten wordt gejaagd” Vertelt Tim Stevens vol ambitie. Yordi vult aan “Wij staan in principe 24 uur per dag klaar voor de klant die ons ook kan bellen na openingstijden en wij dan altijd hulp aanbieden. Want wij staan garant voor een goede kwaliteit maar tevens willen we 100% service bieden”

Wat biedt Autobedrijf Maarens nog meer
< Altijd vervangend vervoer
< Haal- en brengservice
< Garandeert altijd een betrouwbare auto
< Werkt als allround autobedrijf met alle automerken

Loop gerust eens bij Autobedrijf Maarens binnen want de koffie staat klaar  Yordi en Tim.

Autobedrijf Maarens
Alcoalaan 8-J
5151RW  DRUNEN
Tel. 0416-745558
[email protected]
Tel. Yordi – 06-82566837
Tel. Tim – 06-82577992

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag : 8.00 tot 17.30
Zaterdag: 9.00 tot 13.00
Buiten openingstijden kunt u ons altijd bereiken voor een afspraak

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Reacties