DAS Bouwsystemen BV verhuist naar unieke locatie in Drunen

Foto: DAS BV

Drunen, Biezenmortel, Sint Oedenrode, Wessem, Loon op Zand, zelfs naar België en uiteindelijk neergestreken in Waalwijk. DAS Bouwsystemen BV is verschillende keren verhuisd. Op 4 januari gaat het bedrijf, dat al meer dan veertig jaar actief, weer verkassen. “We keren terug naar onze wortels”, zegt eigenaar René Vissers. “Daar ben ik erg trots op.”

Dat goede gevoel is zeker niet alleen ingegeven door nostalgie. “Wij werken veel samen met Willy Naessens Nederland, Arno van den Dungen. Installatiebedrijf Den Doorn en JM van Delft & Zn. Die zijn ook in deze gemeente gevestigd. De lijntjes worden dus nog korter.”

DAS Bouwsystemen BV strijkt als eerste neer op het terrein van voormalig scheepsschroevenfabrikant Lips, later overgenomen door Alcoa. Momenteel ondergaat bedrijventerrein Metal Valley een complete metamorfose om uiteindelijk uit te groeien tot een state of the art voor de regionale metaalindustrie en afgeleiden daarvan. Daarin zal DAS BV een prominente rol in spelen. “Dit pand wordt een visitekaartje”, zegt René. “En niet alleen voor ons, want we gebruiken niet alle 4750 vierkante meter. Een deel wordt verhuurd.”

Een visitekaartje impliceert een meerwaarde voor de  klanten. “We hebben nu een mooi gebouw in de entree van Drunen. Met een prachtige showroom om te laten zien wat we laten we kunnen. Kortom, dit is het bedrijfsgebouw van de toekomst.”

Alle verantwoordelijkheid in één hand
DAS Bouwsystemen BV is gespecialiseerd in het realiseren van systeemplafonds, systeemwanden, glazen wanden, metal-stud-oplossingen enzovoort. “Veel bedrijven in onze branche specialiseren zich in één discipline”, zegt René. “Wij doen dat dus niet, maar bieden een totaal afbouwproject. Ook verzorgen wij het projectmanagement, ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars en uitvoerders. Kortom, alles in één hand. Eén verantwoordelijke. Onze klanten vinden die transparantie heel prettig. Daardoor zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.”

Vacature voor gedreven voormannen
DAS Bouwsystemen BV zoekt enthousiaste, meewerkende voormannen met twee rechterhanden voor langere tijd. Onder begeleiding van een ervaren uitvoerder coördineer en begeleid je onze projecten van A tot Z. Wil je doorgroeien naar een functie met veel vrijheid en  ook verantwoordelijkheid, link naar https://www.dasbv.nl/vacatures.

Nieuwe adresgegevens
DAS Bouwsystemen
Lipsstraat 50
5151 RP Drunen
Tel. 0416-363841
E. [email protected]
www.dasbv.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

 

 

 

 

 

Reacties