Tijd voor een nieuwe naam

Foto: La Belle Vie

Inmiddels 3 jaar geleden waren wij, Bianca de Vaan en Karlijn van Nooij, in de gelegenheid om kinderdagverblijf De Boerderij over te nemen. Een ontzettend kleinschalig en sfeervol kinderdagverblijf waar wij ons meteen thuis voelden. Vol enthousiasme aan de slag gegaan en hierbij ook een aantal veranderingen aangebracht om het helemaal naar onze zin te maken.

Op dit moment zo ontzettend trots op wat we allemaal bereikt hebben met zijn allen. Uiteraard met hele grote dank aan al die lieve kids, waarvan we “dag in dag uit” genieten en natuurlijk al het vertrouwen wat we van ouders krijgen.

Het enige wat ons nog ontbreekt is een nieuwe naam wat echt bij onze visie past. Onze passie met kinderen komt echt van binnenuit, “ieder kind is voor ons uniek op zijn eigen manier!”

Kinderen moeten zich thuis voelen, plezier hebben en vooral beseffen dat ze onbezorgd kind kunnen zijn! Onze kracht ligt echt in het kleinschalige waarbij we de kinderen alle aandacht kunnen en willen geven die ze op deze jonge leeftijd zeker verdienen en nodig hebben.

Elke dag is voor ons zeker een feestje, wat is er nou mooier om hier elke dag je steentje aan bij te mogen dragen!

L I E F    L E V E N Dit is ook echt de inspiratie geweest voor onze nieuwe naam, oftewel “lief leven” vertaald in……:

Op 01-01-2021 zal kinderdagverblijf “de Boerderij” dus plaatsmaken  voor La Belle Vie! Wij kijken er nu al naar uit en zijn al helemaal gewend aan onze naam!

Lieve groetjes van Bianca en Karlijn

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

 

Reacties