Online petitie voor voortbestaan Alles voor Mekaar

Foto: Pixabay

Alles voor Mekaar zet zich al 3 jaar fulltime en met al hun energie in voor kwetsbare, vaak eenzame inwoners van de gemeente Heusden. Vooral degenen die nauwelijks een netwerk hebben en die zichzelf niet melden voor hulp of ondersteuning.

Met de vele Supporters die daarbij helpen, probeert men hen op allerlei manieren te ondersteunen. Met oprechte aandacht, hulp bij een klus of gewoon wat gezelschap. Van onschatbare waarde, zeker nu in deze zware tijden van een Coronacrisis.

Maar Alles voor Mekaar dreigt te moeten stoppen. De gemeente Heusden heeft besloten al het belastinggeld dat beschikbaar is voor welzijn te geven aan de traditionele organisaties. De gemeenteraad kan hier nog iets aan doen. In een vergadering op 21 januari a.s. wil men het belang van Alles voor Mekaar onderschrijven door de steun in de gemeenschap aan te tonen met een petitie. “We laten deze kwetsbare, eenzame buurtgenoten toch niet in de steek? Teken alsjeblieft ook! En deze petitie delen is natuurlijk helemaal geweldig!”

Petitie laat eenzame inwoners in Heusden niet in de steek

Bron: HTR

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

Reacties