Nationale Hertogpost uitgesteld

Foto: Pixabay

De Nationale HERTOGPOST 2021 van maart aanstaande is voorlopig uitgesteld naar 30 september t/m 2 oktober 2021. Dit betekent dat HERTOGPOST 2021 van maart aanstaande in de Brabanthallen niet doorgaat vanwege COVID-19.

Lang was vertrouwen, onderbouwd met steun en informatie vanuit diverse veiligheidsinstanties en de overheid, om Hertogpost 2021 in maart aanstaande te kunnen laten plaats vinden. Maar gezien de recente ontwikkelingen is besloten het postzegelevenement te verplaatsen naar het najaar van 2021.

Hertogpost 2021 is een grote Nationale postzegeltentoonstelling & handelarenshow in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Het is Nationale categorie I postzegeltentoonstelling met Internationale exposanten in wedstijdverband in de klasse Traditioneel, Postgeschiedenis, Postwaardenstukken, Fiscale Filatelie, Thematisch, Opbrengsten, Briefpapier, Luchtpost, Open Filatelie, Prentbriefkaarten, Een Kader, Maximafilie, Literatuur en Jeugd.

Gelijktijdig vindt er een grootse handelarenshow plaats met Nationale en Internationale handelaren, veilinghuizen, postadministraties en gespecialiseerde verenigingen.

Elke dag worden er speciale beursvelletje en/of postzegels verkocht t.g.v. dit gebeuren met speciale gelegenheidsstempel en enveloppen. Gratis taxaties en shoppen in een postzegelberg en brieven van ruim 1 miljoen stuks.

Reacties