Doe de Corona sneltest in Drunen

Foto: Corona Test Heusden

Helaas blijft Nederland nog steeds overspoeld met Corona besmettingen. Als we de specialisten moeten geloven is de 3e golf (Britse variant) ook al weer op weg en zelfs moeilijk af te stoppen. Een nog langere zachte lockdown met zelfs een avondklok is dan ook onvermijdelijk. Willen we het aantal besmettingen enigszins onder controle krijgen en onze dierbaren beschermen is er maar 1 remedie; testen, testen, testen. Waar in het buitenland op grote schaal getest wordt (met een sneltest) is het in Nederland nog steeds niet vanzelfsprekend.

GGD’s testen in principe alleen nog met de PCR test waardoor men vaak onnodig lang thuis zit te wachten op de uitslag. Particulieren, werknemers, leerkrachten alles en iedereen moet thuisblijven bij klachten. Je begrijpt dat dit enorm (vooral voor werkgevers) veel geld kost en natuurlijk de nodige frustratie. Er is inmiddels een grote behoefte aan sneltesten (uitslag binnen 20 min) om onnodig thuisblijven te beperken.

Coronatestheusden opende half november 2020 haar (rol)deur en was direct succesvol. Wij testen op corona met de uiterst betrouwbare Rapid Antigentest van Roche. Je kan snel terecht en de uitslag van de test wordt binnen 20 min doorgebeld. Bij een positieve test (U heeft Corona) doen wij altijd dezelfde dag een melding aan de GGD.
Het grote voordeel van grootschalig testen is het opsporen van mensen die positief zijn maar geen of nauwelijks klachten hebben. Hiervan hebben wij de afgelopen tijd al diverse voorbeelden gezien. Men heeft geen symptomen maar heeft wel corona en kan dus, zowel thuis als op het werk, veel besmettingen veroorzaken zonder het zelf te weten. www.Coronatestheusden.nl is inmiddels al een begrip in gemeente Heusden. Het eenvoudige online boekingsproces, de keurige ontvangst, professionele afhandeling en de zeer betrouwbare (99,6%) Roche sneltest spreken zowel particulieren als werkgevers blijkbaar erg aan. Ons advies; Neem geen onnodige risico’s, laat je op tijd testen!

Alcoalaan 2F, 5151 RW Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Reacties