LETS GO HEUSDEN was een groot succes

Vrijdag 19 februari vond de eerste editie plaats van LETS GO HEUSDEN. 60 kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar konden rondom de Kasteellaan in Oudheusden verschillende sporten en spellen beoefenen en/of uitproberen. Zo konden de jongere kinderen knutselen, tiktokdansjes maken en spelen met klein materiaal, zoals stoepkrijten en frisbeeën.

De oudere kinderen konden deelnemen aan een nerf-pistolen-game ,BMX-en, zich begeven in de virtuele wereld met VR-brillen of schieten met pijl en boog.

“Wat leuk dat er eindelijk weer iets wordt georganiseerd in Oudheusden voor onze kinderen” gaf één van de aanwezige moeders aan. Zij konden op een veilige afstand kijken hoe hun zoon of dochter aan het spelen was.

Buurtsportcoach Jos: “momenteel bieden wij drie maanden buurtsportactiviteiten aan de kinderen uit de wijk. Twee Citytrainers organiseren dit wekelijks op woensdagmiddag. We hadden als idee om het tijdens de vakantie groter aan te gaan pakken: een sport -en spelmiddag voor alle kinderen. We zien dat het leeft bij de kinderen. Wat was dit een gezellige dag!”.

De kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar zijn wekelijks welkom op woensdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur om deel te nemen aan de buurtsportactiviteiten. De activiteiten zijn elke week wisselend en zijn gratis. We starten altijd bij buurthuis De Schakel. Voor meer informatie mail naar buurtsportcoach Jos: [email protected],

Het programma werd mede mogelijk gemaakt door Heusdennieuws.nl, buurthuis De Schakel, BuurtbestuurtOudheusden, Bibliotheek Oudheusden, Rotarty  club Heusden, Licht en Geluid en Blue Mirror.

De overige foto’s werden gemaakt door Ad Hartjes

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden.

Volg HeusdenNieuws ook via Facebook

 

Reacties