Heusden Vesting heeft z’n eigen puzzel!

Foto: Hof van Heusden

Getriggerd door het mooie plaatje gemaakt door Airpro Waalwijk hebben het ondernemersechtpaar Petri en Theo Nieuwenhuis een legpuzzel op de markt gebracht. De luchtfoto werd onlangs gemaakt van de besneeuwde Heusdense vesting.

De puzzel bestaat uit 1000 stukjes en is een uitdaging met al die sneeuw. De foto is van een hoge resolutie en de puzzel is prima in te lijsten. De belangstelling is enorm en de puzzel wordt alleen in Nederland verzonden maar de puzzel kopen kan uiteraard ook.

De échte Heusdense puzzel is er nu in twee varianten en is te koop per stuk voor  24,95 en op=op. De eerste oplage van honderd stuks waren in twee dagen al uitverkocht. Maar de tweede ‘druk’ komt eraan.” Dus mensen kunnen gewoon blijven bestellen door een mailtje te sturen”, laat Theo Nieuwenhuis weten.

Hof van Heusden een begrip in Heusden en omgeving.
Deze Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel is een ware parel binnen de muren van de prachtige oude vestingstad Heusden. De uitstraling past dan ook bij de steekwoorden van het logo. Vers! Puur! Ambachtelijk! Dat ze weten waar ze mee bezig zijn blijkt uit alles.
Dagelijks worden dagverse groente en fruit, vlees en vleeswaren, kaas en zuivel, en tal van andere versproducten aangeleverd. Hierdoor kunt u van de meest verse en kwalitatief hoogstaande producten genieten.

Hof van Heusden
Hoogstraat 1
5256 AW Heusden
Tel: 0416 663 832
Email: [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden.

Volg HeusdenNieuws ook via Facebook

 

Reacties