Passie en ambitie passen bij Groot’s Dranken

Na 25 jaar droegen Jan en Marian Kools oktober vorig jaar hun drankenspeciaalzaak Kools Dranken, gevestigd aan de Grotestraat 185, over aan Arno Groot. Bij een nieuwe eigenaar past ook een nieuwe naam: Groot’s Dranken.

Vanwege zijn voorliefde en passie voor goede wijnen besloot Arno Groot de slijterij, die vanaf 1995 in handen was van de Jan en Marian Kools, over te nemen. Indachtig het gezegde dat goede wijn niet verzuurt, blijft veel bij het oude. “Wat goed is, dat moet je goed houden. De goede adviezen, de gezelligheid en de streekfunctie die de slijterij vervult, zullen zeker blijven bestaan. Net als de openingstijden.”

úw topSlijter
Wat gaat er dan wel veranderen? “We sluiten ons aan bij een samenwerkingsverband voor kwaliteitsslijters. Met úw topSlijter, waarvan zo’n tachtig slijters zijn aangesloten, bieden we de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast garandeert  úw topSlijter continuïteit van de dranken en de actuele kennis die daarmee gepaard gaat”, zegt Groot (53).

Proeverijen
Groot’s Dranken biedt een groot pakket van alcoholische dranken. Van exquise wijnen, tot verschillende soorten bieren, whisky’s en cognacs. Uitproberen? Dat kan, want Arno houdt regelmatig proeverijen.  Ook als je op zoek bent naar iets specifieks, dan denkt Groot’s Dranken mee. “We willen een heel goede band opbouwen met onze klanten. Kennis is weten, daardoor kunnen we ons onderscheiden met een persoonlijk en dus goed advies.” Daarnaast wil Arno optrekken met de lokale middenstand. “Samenwerken is voor iedereen goed, ook om zo je naamsbekendheid uit te breiden.”

 Groot’s Dranken, dat vijf dagen per week open is, stond na de overname meteen voor grote een uitdaging vanwege de coronamaatregelen. “Gelukkig mocht de winkel open blijven. Omdat de horeca moest sluiten, merkten we al snel dat mensen een lekkere wijn voor thuis extra wisten te waarderen.”

Groot’s Dranken
Grotestraat 185
5151 BK Drunen
tel 0416-374483
[email protected]

Geopend
Dinsdag t/m donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 20.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties