Workroem BV is verhuisd naar Middelweg 38 in Nieuwkuijk

Workroem BV verhuisd!
Foto: Workroem BV

Vanwege de groei van het bedrijf ontstond bij Workroem de behoefte aan een groter pand. Een paar 100 meter verder op de Middelweg vonden zij de perfecte locatie! Hier heeft Workroem de mogelijkheden om ambities verder te kunnen realiseren.

Na een grondige verbouwing is het kantoor zo ingericht dat het voor zowel de medewerkers als de bezoekers aan de huidige veiligheidseisen voldoet maar toch nog een persoonlijk sfeer ademt. “Wij zijn heel trots op het eindresultaat en vinden het jammer dat wij in verband met de maatregelen rondom het corona-virus geen “grand opening” hebben kunnen houden. Maar, wat in het vat zit verzuurd niet dus wanneer weer het mogelijk is willen we graag iedereen op een feestelijke manier kennis laten maken met het vernieuwde Workroem!”

Bent u op zoek naar een partner in de bouw, afbouw, montage, slopen, techniek, productie en/of tuinbouw? Neem dan contact op met Workroem. Workroem is breed georiënteerd en kan snel inspelen op uw wensen. Bent of kent u iemand die op zoek is naar werk? Dan bent u bij Workroem ook aan het juiste adres! Bel of mail voor een afspraak, dan wordt de koffie klaar gezet.

Workroem BV
Middelweg 38
5253 CA Nieuwkuijk
www.workroem.nl
[email protected]
073 5039030

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Workroem BV

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties