Geerpark breidt uit met 36 duurzame koopwoningen in Tot Morgen fase 2

Foto: Geerpark

De duurzame wijk Geerpark in Vlijmen breidt verder uit ten noorden van het park. Terwijl er druk gebouwd wordt aan de eerste fase van deelgebied Tot Morgen, komt ontwikkelaar Geerpark BV alweer met de tweede fase. De 36 nul-op-de-meterwoningen die hier gebouwd worden, krijgen een vergelijkbare signatuur als de eerdere woningen in het deelgebied: modern-landelijk met stoere materialen, maar wel met een eigen ‘touch’.

De woningen gaan op 18 mei in verkoop. Speciaal voor ‘vroege vogels’ is op 30 april de pre-sale gestart. Op de website totmorgengeerpark.nl kunnen belangstellenden de eerste impressies van de woningen bekijken en alvast inschrijven op de woning van hun voorkeur.

Wonen aan de waterslinger
In Tot Morgen komt een gevarieerde mix van verschillende woningtypes: 10 twee-onder-een-kapwoningen, 7 gelijkvloerse woningen, 15 hoek- en tussenwoningen, 2 benedenwoningen en 2 bovenwoningen. De woningen van Tot Morgen fase 2 liggen direct aan of dichtbij de waterslinger. Er is gekozen voor een modern-landelijke architectuurstijl met bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houtlookelementen. Diverse woningen hebben een veranda aan de voorzijde, waardoor bewoners nog meer kunnen genieten van de natuur die Geerpark zo kenmerkt. Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook de woningen in Tot Morgen gasloos en nul-op-de-meter. Je woont er duurzaam en met een hele lage of zelfs geen energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst!

Pre-sale gestart
Op de website totmorgengeerpark.nl kunnen belangstellenden de woningen bekijken. Inschrijven voor de pre-sale kan tot en met 9 mei. Inschrijvers krijgen voorrang bij de verkoop, die op 18 mei van start gaat. Meer informatie over de woningen in deelgebied Tot Morgen is verkrijgbaar via de website totmorgengeerpark.nl of bij de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / [email protected]) of Staete makelaars (073- 7820982 / [email protected]).

In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten? Kijk op www.geerpark.nl, www.facebook.com/geerpark.

Tot Morgen is een project van Geerpark BV, een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling en Janssen de Jong Projectontwikkeling.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen