Seniorenschool organiseert Meerdaagse reis naar Gaasterland

Foto: Pixabay

Onder auspiciën van Stichting Seniorenschool Gemeente Heusden gaat de werkgroep ‘Meerdaagse reis’ , onder voorbehoud  de reeds voor 2020 geplande reis  alsnog uitvoeren.

Door de door de regering genomen maatregelen ten gevolge van de coronavirus, zal de inschrijving op een ander manier verlopen.

  1. a) Wij hebben de personen die in 2019 mee naar Soest zijn geweest, persoonlijk of telefonisch of per e-mail benaderd .
  2. b) Alle 60+ers van de Gemeente Heusden kunnen inschrijven door een e-mail te sturen of te bellen naar Mw. Bets van der Lee 0416-372816 e-mail: [email protected] of Mw. Meriam van Mierlo telefoon 073-5118075 of e-mail: [email protected] De voorkeur van aanmelden gaat uit via e-mail.
  3. c) Nadat de e-mails en telefoontjes op datum en tijd zijn geselecteerd, krijgt u op 15 mei 2021 van ons een inschrijfformulier per email toegezonden of aangereikt via uw brievenbus.
  4. d) Dat inschrijfformulier dient u in te vullen, te ondertekenen en uiterlijk 29 mei 2021 naar één van bovengenoemde e-mailadressen te versturen of af te geven bij Mw. Bets v.d.Lee Norbertijnerstraat 39 Elshout of bij Mw. Meriam van Mierlo, Nieuwkuijksestraat 2 Nieuwkuijk.
  5. e) Op 15 juni 2021 zullen wij degenen die het inschrijfformulier hebben ingezonden een bevestiging en afrekening sturen of afgeven. Wij hopen dan dat de reis definitief door kan gaan, omdat dan iedereen gevaccineerd (kan zijn) is.
  6. f) Wij verzoeken u de reissom vóór 25 juni 2021 te betalen.
  7. g) De opstaptijden worden vermeld in de onder ‘e’ genoemde bevestiging.
  8. i) Wij hebben in onze korte onderstaande reisomschrijving ook de reissom vermeld.

Hoewel alles onder voorbehoud, gaan wij er vanuit dat de meerdaagse reis doorgaat!

Zes-daagse reis naar het Friese Gaasterland.
In het zuidwesten van Friesland, midden tussen de Friese Meren, ligt het Gaasterland.    Hotel Gaasterland staat in de plaats Rijs, vlakbij het IJsselmeer, tussen Stavoren en Lemmer. Reisprogramma van dag tot dag:

< Maandag 05 juli 2021 Heenreis via Urk:
Vanaf 09.00 uur staat de bus gereed op de eerste opstapplaats Na iedereen opgehaald te hebben vertrekken we naar het Zuiderzeestadje Urk voor de koffietafel.
< Dinsdag 06 juli 2021 Gaasterland en Orchideeën hoeve in Luttelgeest.
Na het ontbijt maken we een verkenningsrondrit met gids met een korte stop in Hindeloopen. Na de lunch in het hotel gaan we naar de Orchideeën Hoeve
< Woensdag 07 juli 2021 DE Museum Joure en De Friese Bierbrouwerij en whisky stokerij
Na het ontbijt gaan we naar Joure en bezoeken hier het Douwe Egberts museum. Tussen de middag gelegenheid het zelf klaargemaakte lunchpakket te nuttigen. Vervolgens gaan we naar Bolsward naar proeflokaal Us Heit. Hier krijgt u bij binnenkomst koffie/thee aangeboden. Tijdens de rondleiding word u uitgebreid geïnformeerd over het brouwen van bier en het stoken van whisky.
< Donderdag 08 juli 2021 het eiland Texel
Om 08.30 uur vertrekken we, met een zelfgemaakt lunchpakket, naar Den Helder voor de overtocht naar Texel alwaar een gids ons opwacht voor een rondrit over het eiland met een bezoek aan het juttersmuseum.

< Vrijdag 09 juli 2021 Gaasterland en Rondvaart Friese meren
Na de lunch in het hotel gaan we naar Drachten voor een 2 uur durende rondvaart door één van mooiste ongerepte natuurgebieden van Nederland. Koffie/thee met koek aan boord.
< Zaterdag 10 juli 2021 Terugreis via Hanzestad Elburg
Na het ontbijt vertrekken we om 11.00 uur met koffers en lunchpakket naar Elburg met een historische binnenstad, ruim winkelaanbod en veel zonnige terrassen. Tegen het eind van de middag vertrekken we naar Wijchen voor het afscheidsdiner.

Bij de reissom  is inbegrepen: de bus, hotel alles inclusief (logies, ontbijt, lunch/lunchpakketten, dinerbuffet en drankjes van 18 tot 22 uur) kamers met douche, toilet, telefoon en televisie, de hele dag gratis koffie/ thee, bowlingavond met prijsjes, gezellige avond met live muziek. Reis- en ongevallenverzekering en annuleringsverzekering voor eigen rekening!!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen