Beekmans Heftrucks ‘’De warehouse ontzorger van Brabant’’

Foto: Beekmans Heftrucks

Wij zijn een jong, sterk en nog steeds groeiend bedrijf en om dit te kunnen realiseren zijn we begin dit jaar verhuisd naar ons nieuwe pand in Drunen. We hebben niet alleen de focus op de regio maar komen zelf ook uit de regio. Voor ons is herkenning en gunning heel belangrijk!

Hoe creëren we deze gunning? Door onszelf te blijven!

Dit doen we door snel en volgens afspraak te reageren. Onze centrale missie is om langdurige samenwerkingen te creëren en dan ook te onderhouden. Gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen. Dit kunnen we dan ook altijd zijn omdat wij een onafhankelijke speler zijn met onze eigen merk gerelateerde voorkeuren.

Zoals bij de meeste mensen bekend,  is Beekmans Heftrucks ontstaan uit ‘service’. Het onderhoud, de reparaties, het verwerken van storingen en het uitvoeren van keuringen. Intussen zijn we totaalleverancier en hebben we een grote voorraad huur en verkoop machines, waar we snel mee kunnen schakelen door ons eigen transport.

Alle bedrijfstakken zijn voor ons even belangrijk, we realiseren ons dan ook dat als onze service niet op niveau is, we waarschijnlijk geen machine meer hoeven te leveren. Onze voorraad bestaat uit ongeveer 150 eenheden. Dit is onderverdeeld in heftrucks, reachtrucks, stapelaars, pompwagens, hoogwerkers en veeg- en schrobmachines. Allemaal te huur en allemaal te koop.

Het huren of leasen van intern transportmateriaal bij Beekmans Heftrucks biedt verschillende voordelen, zoals:

  • Geen hoge investering nodig
  • Verzekering inbegrepen
  • Altijd beschikking over kwalitatief materiaal
  • Geen onvoorziene kosten
  • Per project al vanaf één dag inzetbaar
  • Uitstekende service & advies voor uw inzet

Met de elektrische hoogwerkers uit onze huurvloot kun je veilig, comfortabel, flexibel en efficiënt werken op verschillende hoogtes (wel tot 14 meter!).

Heb jij interesse in een oprechte samenwerking, neem dan snel een kijkje op onze website, stuur een mailtje naar [email protected] of pak de telefoon en krijg één van onze enthousiaste medewerkers aan de telefoon.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Beekmans Heftrucks

Reacties

Cookieinstellingen