Cools Oogzorg is er klaar voor

Foto: Cools Oogzorg

We hebben met zijn allen door corona een bijzondere tijd achter de rug. Cools Oogzorg is tijdens de lockdown altijd opengebleven om service aan zijn klanten te kunnen blijven bieden. Stein Cools vertelt over deze bijzondere tijd en de toekomst:

“Tijdens de lockdown hebben we ons team opgesplitst in twee groepen. Door dit te doen zouden we indien er een besmetting plaats zou vinden altijd service kunnen blijven geven aan onze klanten. We hebben ook altijd oogmetingen kunnen blijven verrichten, alleen wel op een lager pitje omdat vele mensen erg voorzichtig waren. In onze oogmeetruimte zijn schermen geplaatst en hebben we speciale luchtwassers geplaatst om zo de kans op besmetting te beperken.

Momenteel zijn deze voorzieningen uiteraard nog steeds aanwezig want we kunnen niet voorzichtig genoeg zijn; het is echter wel fijn dat we weer met ons volledige team aanwezig kunnen zijn om aan de toenemende afspraken te voldoen.

We hebben in de tussentijd ook niet stilgezeten! Met een flinke aanvulling van de huidige brillencollectie en nieuwe merken als Tom Ford, Rolf Substance biologische brillen en een nieuwe serie Lindberg-brillen zijn we weer helemaal bij de tijd.”

Loop gerust bij binnen dan helpen de medewerkers u graag, alleen voor een oogmeting of lenscontrole is een afspraak noodzakelijk.

Dus heeft u uw oogmeting uitgesteld of bent u toe aan een nieuwe look? Bij Cools Oogzorg aan de Akker 7 in Vlijmen (doorgaande weg richting Den Bosch) bent u altijd welkom.

Website: www.coolsoogzorg.nl
Tel.  073 – 5130006

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen