Fietstocht SC Elshout brengt bijna 1200 euro op

Foto: SC Elshout

Nu het begin van de nieuwbouw van het sportcomplex van SC Elshout steeds dichterbij komt wordt het financieren ervan steeds belangrijker. Daarom organiseert SC Elshout elke maand een leuke activiteit voor leden en niet-leden om zo een extra centje in het laatje te krijgen.

Zondag 18 juli stond er een fietstocht op het programma. Er waren 4 verschillende tochten uitgestippeld, zodat elk type fietser aan zijn trekken kon komen. Er was MTB-route die door de Drunense Duinen liep, bij de wielerronden werden de deelnemers via Poederoijen over Hedel terug naar Elshout gestuurd, bij de route voor de stadsfiets die langs de Bergsche Maas kwam kon de waterstand goed in de gaten gehouden worden en voor de jeugd was er een leuke foto-fiets- speurtocht uitgezet door de straten van Elshout.

Vanaf 11.00 uur kon er vertrokken worden vanaf sportpark Den Donk, als je netjes het inschrijfgeld betaald had ontving je de papieren voor de route. Ook stonden er een bidon, keycord  en sport poedertje klaar die opgelost kon worden in je bidon. Zeker met dit warme weer moest er goed gedronken worden. Deze spullen werden mogelijk gemaakt door sponsoring van Rabbit Bikestore en The Mechanic-parts.

Inschrijfgeld gaat in zijn geheel naar de inrichting van de nieuwe kantine, in totaal is er €661,00 opgehaald met deze fietstocht. Een extra waardering gaat uit naar Kwekerij de Stigt die het inschrijfgeld tot 100 deelnemers heeft verdubbeld, waarmee het eindbedrag van deze actie op €1161,00 komt.

Na afloop kon er onder het genot van een koud drankje nagepraat worden in de kantine, maar het merendeel van de deelnemers genot ook nog heerlijk van het zonnetje.

Sponsoren en alle deelnemers bedankt voor deze geslaagde dag!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Reacties