Eigen persoonlijke training Engels bij Speakenglish

Foto: Speak English

Bij Drunen English Services (DES) kunt u zelfvertrouwen krijgen, uw spreekvaardigheid versterken, uw zakelijk Engels vergroten en uw conversatievaardigheid oefenen in een rustig en vriendelijk leer sfeer.

Door de jaren heeft Anna tijdens het geven van Engelse lessen geleerd hoe belangrijk het is om niet alleen te focussen op het halen van examens, maar ook om studenten het vertrouwen en de tools te geven om hun weg te vinden op school, werk en het sociale leven. Uitspraak en conversatie zijn zonder twijfel het grootste struikelblok voor de meeste gebruikers van een vreemde taal.

Bij Drunen English Services richt Anna op vertrouwen en een natuurlijke uitspraak, terwijl je grammaticale vaardigheden verbeterd en je woordenschat kan uitbreiden. Omdat de wereld uit verschillende individuen bestaat, zijn er geen standaard cursussen, maar krijgt elke student zijn eigen persoonlijke training.

Of je nu Engels nodig hebt voor school, zakelijk of sociaal gebruik, neem contact op met Drunen English Services voor een gratis intakegesprek. In dit gesprek kom je meer te weten over hoe het werkt, en het geeft de kans om je niveau te beoordelen en je goed kunnen adviseren.

 

Het lesprogramma
De eerste stap is altijd een intakegesprek. Het is gratis, duurt ongeveer 20-30 minuten en geeft de student de kans om uit te drukken wat ze nodig hebben en om erachter te komen hoe het hier werkt, en geeft me ook de tijd om hun niveau te beoordelen, dat wordt beoordeeld volgens het Common European Framework of Reference for Languages ​​(CEFR). De studenten worden vervolgens in groepen verdeeld op basis van hun niveau en behoeften, of er wordt een plan besproken voor individuele studenten. Het wordt aanbevolen om minimaal 25-30 uur te volgen om een ​​merkbare verbetering te bereiken.

Voor meer informatie mail
Drunen English Services
Grotestraat 26
5151 JE Drunen
T : 0416-378053
M : 06-55522449
E : [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen