A59: Nachtafslutingen tussen Hooipolder en Sprang-Capelle

Foto: Heusden Nieuws

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de A59 tussen knooppunt Hooipolder en afrit (36) Sprang-Capelle-West in de richting van ’s-Hertogenbosch.

Hierdoor is de A59 vanaf knooppunt Hooipolder tot afrit (36) Sprang-Capelle-West in de richting van ’s-Hertogenbosch afgesloten voor al het verkeer in de nachten van maandag 13 op dinsdag 14 september en dinsdag 14 op woensdag 15 september van 22.00 uur ’s avonds tot 05.00 uur ’s morgens. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

 Afsluitingen A59 vanaf knooppunt Hooipolder tot afrit (36) Sprang-Capelle-West richting ’s-Hertogenbosch
< Op- en afrit (35) Waspik in de richting van ‘s-Hertogenbosch
< Afrit (36) Sprang-Capelle-West van de A59 in de richting van ’s-Hertogenbosch
+ Maandag 13 september 22.00 uur tot dinsdag 14 september 05.00 uur.
+ Dinsdag 14 september 22.00 uur tot woensdag 15 september 05.00 uur.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamhedenU kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties