Alzheimer Café Heusden start weer op 23 september

Foto: Niels van Kollenburg

Op 23 september a.s. start het Alzheimer Café met het in teken staan van Wereld Alzheimer Dag. Omdat er al zo’n lange tijd geen Alzheimer Café is georganiseerd wordt dit keer samen met gespreksleiders Mary van Son en Marion Arends stilgestaan bij de afgelopen Coronaperiode.

Het is tevens in die week ook Wereld Alzheimer Dag en daarom krijgt de avond zoals gebruikelijk een feestelijk tintje. Dit jaar is de sympathieke Brabantse zanger Niels van Kollenburg uitgenodigd voor een optreden. U bent van harte welkom.

Normaal is aanmelden niet nodig maar a.u.b. het dit keer wel te doen via onderstaand mailadres zodat bij er eventuele wijzigingen u altijd nog kunnen informeren.

Vanaf nu organiseert het Alzheimer Café Heusden weer elke 4e donderdag van de maand een bijeenkomst. Om 19.30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur. Om 21.30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur. Toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/ahcheusden of neem contact op met Sjef van Herpt, 06-37614842, mail  [email protected].
Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251BE Vlijmen

Dit Alzheimer Café is een samenwerking met Alzheimer Nederland, Stichting Schakelring en Contour De Twern Heusden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties