RosesHome: een huis wordt mijn thuis

Bij RosesHome Living Design aan Plein 17 in Vlijmen kun je terecht voor leuke woonaccessoires en cadeauartikelen. Eigenaresse Sibel Kosen, die op 15 mei 2021 haar deuren heeft geopend, helpt u graag met het sfeervol aankleden van uw interieur en het uitzoeken van een cadeau waar de ontvanger heel blij van wordt.

Vijf jaar geleden begonnen als hobby, daarna deed de creatieve Sibel zo veel ervaring en deskundigheid op dat ze via haar  Instagramaccount een grote klantenschare opbouwde. Zo groot, dat ze de stap zette om winkel te beginnen. “Dat had ik nooit verwacht. Ik ben er zo blij mee, want je kunt de klanten ontvangen en wegwijs maken wat RosesHome allemaal heeft te bieden. Vooral de gesprekken zijn heel erg waardevol om te ontdekken wat iemands smaak is. Zodat je het gevoel hebt: dit klopt helemaal. Wat ik heb gekocht, van stoere tot leuke design- en lifestyleartikelen, geven zo veel meer sfeer en warmte aan mijn interieur.”  Een huis wordt mijn thuis, te danken aan de deskundigheid – een goed advies – en service.

Sibel, die ook de Pipcollectie die ook wordt aangeboden bij De Bijenkorf in haar winkel heeft, vernieuwt regelmatig het assortiment. “Daardoor blijft het spannend, houd je je interieur interessant . Vooral het brede arsenaal spiegels springt er uit. “Spiegels geven je interieur letterlijk en figuurlijk een extra dimensie.” Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Zo zijn er verschillende biologische producten. “Eerlijke artikelen, dat voelt goed als ze in huis staan.”

RosesHome
Plein 17
5251 AS Vlijmen
Tel. 06-30441497

Link Instagram

Openingstijden
Zondag en maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen