Nieuwe cursus Alleenzaamheid van start bij Bijeen

Foto: Bijeen Heusden

Of je nu jong of al wat ouder bent: iedereen kan eenzaamheid ervaren. Wie zich eenzaam voelt, wil vaak graag van dit gevoel af. Maar hoe doe je dat? Het is niet zo makkelijk opgelost als ‘onder de mensen komen’. Bijeen introduceert daarom de gratis cursus Alleenzaamheid, speciaal voor Heusdenaren die zich (weleens) eenzaam voelen en meer contacten willen opdoen.

Bouwen aan zelfvertrouwen
Tijdens de bijeenkomsten van de cursus Alleenzaamheid gaan we in kaart brengen wat de betekenis is van eenzaamheid, hoe je denkt en wat je voelt. We geven tips om dingen anders te gaan doen en jezelf beter te voelen. We bouwen op deze manier aan jouw zelfvertrouwen, communicatie en verbinding met anderen. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten, allemaal in groepsverband. De cursussen vinden wekelijks plaats op woensdagmiddag, vanaf 17 november tot en met 12 januari 2022, met uitzondering van de kerstvakantie. We komen tussen 14.30 en 16.30 uur samen in buurthuis De Stulp in Drunen.

Meer informatie of direct aanmelden voor de gratis cursus? Mail met het Aanmeldpunt van Bijeen: [email protected]. Of bel met 073 782 01 78 (ma t/m vr 09.00 – 13.00 uur).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen