Inzamelingsactie voor ”De droom voor Fem”

Foto: Kagro/FEM

Zaterdag 23 oktober wordt er een inzameling gehouden voor ”De droom voor Fem”. Fem is een vrolijk meisje van 7 jaar, ze is meervoudig beperkt. Ze heeft Cerebrale Parese (hersenschade) Ze kan o.a. niet lopen en zit in een rolstoel, ze kan niet praten en leert te communiceren via wat gebaren en een spraakcomputer. Daarnaast heeft ze ook epilepsie.

”De droom voor Fem” is om met Fem dolfijnentherapie te volgen op Curaçao. Dit kan haar helpen in haar ontwikkeling op verschillende vlakken. Om deze therapie te kunnen bekostigen organiseren we diverse acties, zo ook deze inzameling.

Deze keer kan ingeleverd worden:
< Oude kleding (alle kleding, handdoeken, beddengoed, maar geen dekbedden en kussens). Hier krijgen we een vergoeding voor en daarna gaat de kleding naar Afrika en het oostblok voor een nieuw leven.
< IJzer en metalen (groot en klein)
< Kabels en snoeren
< Accu’s
< Oude mobiele telefoons
< Lege en volle cartridges
< Kroonkurken
Dit alles mag gebracht worden op zaterdag 23 oktober tussen 09.00 uur en 16.00 uur, naar de Kerkstraat 23G in Nieuwkuijk. Kleding mag ook de week vooraf afgegeven worden aan de Torenstraat 21 in Drunen.

Voor vragen kunt u contact opnemen per email
De actie is verder ook te volgen via Facebook: Fem’s Wondere Wereld, of Instagram: fems.wondere.wereld

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties