Nacht van de Nacht Zaterdag 30 oktober

Foto: Fat Cat Photography

Ontdek op zaterdag 30 oktober hoe mooi de nacht is tijdens de ‘Nacht van de Nacht’. De ‘Nacht van de Nacht’ is bedoeld om aandacht te vragen voor de schoonheid én de functie van de duisternis. Het is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties en is erop gericht om onnodige verlichting terug te dringen.

De gemeente Heusden doet ook mee aan deze donkere nacht. Zo wordt er onder andere verlicht het gemeentehuis en de kerk in Vlijmen, de aanstraalverlichting bij de bomen in het centrum van Drunen en de verlichting bij de kade in de haven van Heusden vesting niet.

Ambassadeurs van de Nacht van de Nacht zijn onder andere Andre Kuipers, Govert Schilling, Vincent Bijlo, Anita Witzier, Maurits Groen, oud minister Cramer, Johan van der Wielen en Sacha de Boer.

Tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 30 oktober organiseert de IVN ‘s-Hertogenbosch een avondwandeling. Probeer iets mee te krijgen van de magie van de nacht met de gidsen van IVN Natuureducatie ‘s-Hertogenbosch.

 Praktische informatie
Locatie:Engelermeer, parkeerplaats Engeler Visserspad bij de Haverleij Tijd:19:00 – 21:00
Aanmelden:Via website

Kijk voor meer informatie op www.nachtvandenacht.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen