Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition

Foto: Pallasso Den Bosch

Parkeerplaats P2 bij Sportiom/Stadion De Vliert in Den Bosch vormt eind dit jaar het decor voor Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition. Dat wordt een bruisend en magisch evenement voor iedereen: jong en oud, privé of zakelijk. Er kan van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari 2022 genoten worden van een serie betoverende voorstellingen, in een programma vol sfeer en beleving, spanning, sensatie en humor. De organisatie is in handen van de bekende Pallasso Clowns.

Een Circustent gevuld met pretoogjes en vrolijk gelach: zo zien Erik Verkooijen en Marcel van Leeuwen ’t het liefst. Sinds de versoepelingen plant het duo dan ook een groot feest: Wintercircus Pallasso in Den Bosch.

Wintercircus Pallasso stond in 2020 al op de agenda, maar werd toen afgelast. Met pijn in het hart schoven organisatoren Erik en Marcel het spektakel op naar 2021. Het duo kijkt ernaar uit dit jaar een extra groot spektakel neer te zetten. “We willen dat mensen op het einde denken: jammer dat het is afgelopen, ik moet terugkomen.”

Wintercircus in Den Bosch
Clown Erico en clown Marcel popelen om in december eindelijk weer in de circuspiste te staan. “Onze act begint als je binnenkomt, want wij wijzen je met plezier naar je plek”, vertelt Erik. “Het thema van het circus draait om Brabantse gezelligheid. Denk aan worstenbroodjes, carnaval en typische Brabantse muziek. Vaak hebben mensen bij het woord circus meteen een idee, soms met een negatief karakter. Wij willen laten zien dat het circus heel mooi kan zijn.”

De aantrekkingskracht van het circus
Erik en Marcel zijn al meer dan dertig jaar bevriend. Beide entertainers voelden de aantrekkingskracht van het circus al op jonge leeftijd. Marcel volgde een opleiding op de circusschool en Erik legde zich toe op clownery. Diezelfde aantrekkingskracht geven ze nu door met hun eigen Wintercircus Pallasso. “Het draait om verwondering”, zegt Erik. “Dat begint al bij de geur van zaagsel en popcorn”, vult Marcel aan. “Het circus is net als een fantasiewereld die zich voor je opent wanneer je de imposante circustent binnenstapt.” De organisatoren hebben er alvast enorm veel zin in.  Als het aan hen ligt wordt het in Den Bosch een magisch uiteinde en een betoverend begin!

Deze opvallende acts wil je zien
In het programma van Wintercircus Pallasso komt theater, show, spektakel en humor voorbij. Ook de acts van het clownsduo zorgen voor heel wat beleving. Zo laat clown Erico onder meer het magisch sneeuwen in de piste en paradeert clown Marcel een ganzenstoet rond. Marcel: “Ganzen zijn slimme dieren, ze kunnen trucjes en entertainen de hele zaal. Er wonen zo’n vijftig ganzen op mijn landgoed in Duitsland. Daar train ik ze met liefde en zachte hand. Wij vinden dierenwelzijn enorm belangrijk en zijn gecertificeerd volgens de strenge kwaliteitseisen in Duitsland.”

De lach op jouw gezicht
Na een lange periode van lockdowns en annuleringen is het volgens Erik en Marcel juist nu belangrijk om leuke dingen te doen. “Veel mensen zijn somber gestemd door de lange nasleep van corona. Het circus haalt je uit die negatieve spiraal. Je hoeft even niets te doen, slechts ontspannen je je mee laten voeren. Een lach doet zo enorm veel. Daarom vinden wij het belangrijk dat de ouders en grootouders het net zo naar hun zin hebben als de kinderen. Wintercircus Pallasso is geen kindercircus, maar een avondje uit voor iedereen. Als wij de twinkeling in jouw ogen zien, hebben wij ons werk gedaan”, vertelt Marcel.

Wintercircus Pallasso
Wintercircus Pallasso strijkt neer in Den Bosch van 17 december tot en met 9 januari. De circustent staat bij Sportiom en Stadion De Vliert. Naast de acts van clown Erico en Marcel staat er nog veel meer op het programma. Zo zijn er speciale gasten als zanger John de Bever en presentator Jordy Graat. Ook skate een rollerskate-act door de zaal, schiet een slangenmens pijl en boog met haar tenen, vliegen acrobaten door de lucht en kijk je live naar Amber & The Dancing Collies van Holland’s Got Talent.

Kom naar de Brabantse provinciehoofdstad voor het enige echte Brabants wintercircus en geniet van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent.

Wintercircus Pallasso: The Magical Winter Edition – dat moet je niet alleen zien, dat moet je beleven!

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Wintercircus Pallasso is gestart en krijg nu € 10,00 korting per persoon op alle rangen! De tickets zijn te bestellen op: www.wintercircuspallasso.nl

Facebook: https://www.facebook.com/circuspallasso

 

Reacties