Vrachtwagen rijdt zich klem bij Elshout

Een vrachtwagenchauffeur heeft zich donderdagmiddag bij Elshout op de Zeedijk vastgereden tegen een laaghangende tak.  De chauffeur was aan het laden en lossen in de Kapelstraat in Elshout, waarna hij met zijn vrachtwagen de Zeedijk op draaide. Dat zegt bergingspersoneel dat betrokken is bij de sleepwerkzaamheden.

De rit over de smalle weg ging meterslang goed, tot de chauffeur takken op zijn weg trof. Zijn voertuig kwam vlak onder een laaghangende tak vast te zitten, ter hoogte van de Koppelwiel-plas. Het dak van de vrachtwagen raakte licht beschadigd. Alleen langdurig zaagwerk kan de vrachtwagen nog uit de benarde positie bevrijden.

Een oplegger kon de vrachtwagen onder de tak vandaan trekken, maar de dichtstbijzijnde uitgang wordt nog versperd door andere bomen. Pas als die takken weggezaagd zijn, kan een kleine takelwagen de wagen op weg helpen richting de Ookweg in Waalwijk. Het is nog niet duidelijk wie de takken moet gaan zagen.

Alleen gebruikt door fietsers
Waarom de vrachtwagenchauffeur op de smalle Zeedijk is gaan rijden, is nog een raadsel. De weg is niet geschikt voor gemotoriseerd verkeer en mag alleen worden gebruikt door fietsers.

Bron:BD

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties