Groot’s Dranken pakt uit met Frans Duijts en kerstwijnenproeverij

Foto: WGF

Vanwege zijn voorliefde en passie voor goede wijnen besloot Arno Groot de slijterij, die vanaf 1995 in handen was van Jan en Marian Kools, over te nemen. inmiddels is de ondernemer aardig ingeburgerd met zijn drankenspeciaalzaak, mede te danken aan de vele activiteiten die hij organiseert.

De komende tijd stond uiteraard weer veel op het programma: een wijnproeverij, Frans Duijts zal een bezoek brengen aan Groot’s Dranken en er zou flink worden uitgepakt op het Dickens Festijn Drunen. Helaas heeft de realiteit alle mooie plannen weer ingehaald. Maar gelukkig kunnen we melden dat de signeer sessie met Frans Duijts vrijdag 3 december wel door zal gaan.

Inmiddels is de winkel omgetoverd in kerstsfeer. “We zijn klaar voor het einde van het jaar.  Ook in 2022 zijn we heel actief, pakken we volop uit me om onze naamsbekendheid te vergroten.”

Frans Duijts
Frans Duijts, een van de populairste vertolkers van het Nederlandse (levens)lied, heeft zich toegelegd op de whiskylikeuren. Samen met zijn vriend en buurman Michel van Velsen runt Duijts het bedrijf Five O’ Clock BV. Vrijdag 3 december is hij van 15.00 uur tot 17.00 uur in de winkel van Groot’s Dranken om de nieuwste whiskylikeur van Five O’ Clock te promoten. Daarbij  zijn alle Likeuren van Five O’clock  tijdens deze signeersessie flink in de aanbieding en zal Frans elke gekochte fles verfraaien met zijn handtekening. Haast u dus naar de winkel a.s. vrijdag voor het kopen van dit unieke Sint of Kerst geschenk.

Tijdens de koude, donkere en o zo gezellige dagen voor kerst wordt er in de drankenspeciaalzaak ook hard gewerkt aan de sfeer. Hiervoor wordt bijvoorbeeld de heerlijke Gluhwein (al dan niet voorzien van een scheutje Schrobbelèr) geschonken om te proeven.

Kerstpakketten
Groot’s Dranken, dat vijf dagen in de week open is, heeft voor particulieren en bedrijven leuke kerstpakketten. Maar ook voor een (verjaardags)feestje kunt u tap, drank en glazen huren.

Groot’s Dranken
Grotestraat 185
5151 BK Drunen
tel 0416-374483
[email protected]

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 20.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen